Latex Bond Creative Commons License 2024.01.03 0 3 13492

Szia Vanessaa!

 

Sajnos a 42-es méret nem annyira jellemző nálam, mert az én lábam nagyobb ennél, de ez pont az a mérethatár, amelyben még kis szerencsével akár a hazai üzletekben is találhatsz magadra lábbeliket. Na jó, mondjuk a "kis szerencsénél" lehet, hogy valamivel több kell, de messze nem olyan lehetetlen, mint mondjuk a 43-44 vagy pláne az afölötti tartomány. :)

 

Meg ugye az sem mindegy, hogy ez a 42 mennyire 42, vagyis hogy erősebb a lábad és inkább a 43-as felé hajlik vagy az átlagos (női!) lábszélességhez hasonlatos és valóban jó rá a szokásos (nem WIDE FIT) 42-es? Női magassarkú cipőknél még ez a pár milliméter differencia sem mindegy, de csizmák esetén már elhanyagolhatóbb.

 

Csizmából mondjuk akad nálam néhány olyan fazon, ami rám túlságosan szűk, így szerintem sokkal inkább 42-es, mint amennyire 43-44-es, de ugye ilyenkor szoktak kiütközni a mindenféle egyéni speciális kívánalmak, hogy "nekem csak feketében kell, meg csakis tűsarokkal és csak lakkból vagy bőrből". :)

Nos, a helyzet az, hogy én a feketét kedvelem a legkevésbé (mint színt), ezért jobbára más színű csizmáim vannak, ezért sem tudok nagy hirtelen mit ajánlani, mert fogalmam sincs, mit szeretnél, milyen szárhosszt, milyen saroktípust, milyen színt és milyen anyagot, milyen záródással, milyen orrformával, stb. stb.

 

Akadt itt korábban pár hirdetésem, de azok sosem fekete csizmákról és még kevésbé tűsarkúakról szóltak, hanem inkább blokk-, oszlop- vagy wedge sarkú csizmák kerültek eladósorba, mert épp véletlenül félrenyúltam a mérettel vásárláskor.

 

A kollekcióm kizárólag az én változatos, de jól körül határolt ízlésemet tükrözi és az sajnos nem mindig van összhangban más vágyaival, ezért sem nagyon szoktam kínálgatni a darabjaimat, legfeljebb csak olyanoknak, akik nyitottak a nem szokványos darabokra (tehát nem a feketére és nem feltétlenül a tűsarkúakra. :) ).

 

Ha van elképzelésed, akkor nagyon szívesen segítek (ha tudok), de fotókat nem küldözgetek találomra a lábbelijeimről, mert arra sajnos nincs időm.

 

Példa: a jó múltkor meglátogatott egy nagyon-nagyon kedves vevőm, aki csak annyit mondott, hogy kell neki egy kicsit extrémebb és egy utcai csizma és tudtam is neki mutatni párat, ami megtetszett neki, passzolt is a lábára és amelyeket meg is vett, így még grátisz adtam is neki egy plusz pár csizmát ingyen a korrekt vásárlásért.

De megesett egyszer régebben olyan is, amikor valaki kizárólag a potya-próbálgatás és "élvezkedés" reményében rabolta a drága időmet, aztán többórás válogatás után vásárlás nélkül távozott. Na, ilyenekre nem vagyok berendezkedve, így ezt beszüntettem, mert nem vagyok cipőbolt, ott lehet nyugodtan vásárlás nélkül próbálgatni óraszám, nálam nem, csak ha határozott tervei vannak az illetőnek és feltett szándéka, hogy venni akar valamit. :)

 

Előzmény: vanessaa (13489)