Latex Bond Creative Commons License 2024.01.23 -1 2 13503

Eladó egy speciális, ívelt lemez sarkú stretch műbőr térdcsizma, ami a rejtett sarkúak kategóriájába tartozik és garantáltan ez az egyetlen darab létezik belőle. A csizma egyedi megrendelés után készült és ennek a bokacsizmának a talpszerkezete volt az alapja:

https://www.aliexpress.com/item/1005006202178125.html

 

Az eredeti ára 200 dollár, már a boka fazon is 150 USD volt, amikor még kapni lehetett, de ráadásul most már nem is elérhető ebben a méretben, a térdig érő fazont pedig egyébként sem gyártották soha, csak nekem.

 

A csizma egyszer sem volt viselve, tökéletesen vadonatúj állapotban van, ahogy az nálam lenni szokott, de doboz nincs hozzá.

A szárhossz 52 cm, tehát nagyjából pont térdig ér, a szárbősége a felső peremnél pedig 40 cm, ami akár 6-8 cm nyúlásra is képes, mivel a PU gumírozott hordozón van. Műbőr anyag ellenére meglepően élethű, valódi bőr hatását kelti, de kétség kívül a sarokmegoldása a legkülönlegesebb és legfeltűnőbb eleme az egész lábbelinek.

 

A mérete kínai 45-ös, azaz 27.5 cm-es lábra a legkényelmesebb, de egy keskenyebb 28 cm-es lábfejre is ugyanolyan jó lehet.

Részletfotók alább láthatók.

 

Jelenleg nem tudok postázni, nincs csomagküldés, nincs utánvét, hanem eljössz érte személyesen, ha kell, kifizeted KP-ban és elviszed, cserébe a tiéd lehet akár már 39.000 Ft-ért!!! 

Ha fáradoznom is kell az eladás kapcsán, akkor ennek megfelelően tovább drágul az ára.

Házhoz is elviszem gyakorlatilag bárhová az országban, de a benzint felszámítom pluszban, bocs!

Ha eljössz és komoly vevő vagy, akkor természetesen biztosítok kényelmes próba lehetőséget is.

 

Vedd figyelembe, hogy ilyennel soha sehol nem fogsz másutt találkozni és ha nem is az egész világon, de hazánkban tutira csak Neked lesz ilyen csizmád!

 

 

Írj ide vagy a mail-emre ha komolyan érdekel.