Adm Creative Commons License 2024.01.28 0 0 89442

Én is megvettem a vezérlésállitó szettet a Stilohoz, amikor megvettem az autót, pedig csak most lesz idén aktuális a csere. Szerszámra sosem sajnáltam a pénzt, hiszen ilyen vagy olyan formában, de pénzt termel. A kéziszerszámok pedig még csak nem is típusspecifikusak, pont most konstatáltam, hogy pl a Kamasha dugólkulcskészletem már 24 éves, és valószínűleg életem hátralévő részében sem lesz gond vele, pedig azért nem vagyok annyira öreg.

Egyébként szerszámok esetén is ha körültekintően vásárolunk, azért meg lehet olcsóbban is úszni a dolgokat, az akkus gépeim Metabo-k illetve Milwaukee-k. Utóbbi átlag kétszer annyiba kerülnek, mégis nagyon hasonló minőségüek, sőt, a Metabo kisebbik csavarbehajtója úgy áll a kezemhez, mint semmi más.

 

És persze azért cserélünk vízpumpoát is, mert ne hogy már egy pár tízezres alkatrészen spórolunkj, aztán csodálkozunk, hogy pár ezer km után megáll a vezérlés és összekuszálódnak a szelepek, mindezt mondjuk éjszaka a világ végén és akkor megy a szar francia vagy olasz duma...

Előzmény: BmS1 (89441)