Gyöször Creative Commons License 2024.01.30 0 0 18833

Nekem 5 éves lesz ez a samsung, már alapból nem bírja egy napig.

Nekem ilyenem van: persze csak a kis fekete kockát kell nézni, nem a fejegységet

 

https://m.youtube.com/watch?v=SOMHz3OYiGM

 

Nagyon imádom, hogy beesek a kocsiba és nem kell elővenni a telefont, meg dikhelni alulról a vezetékkel.

 

Mióta megvan a kocsi, lényegében erről álmodok, és most végre megvan.

Lehet kipróbálom a tiéd, ha lesz megint valami sale megveszem. 7ezerért rámelegítem itt a faluban valakire, ha nem jobb mint az enyém.

 

Lényegében ősszel volt az első teszt, 3 óra autózás 180km töltés nélkül megvolt. 70%al indultam el itthonról, 23%al érkeztünk meg Visegrádra. Csak utána azonnal kikapcsol, de akkor is ha 15kmet autózok 2x itt a falvak közt. Olyan érdekes, hogy pld 40%ot ír fél nappal egy kis reggeli kocsikázás után, zsebre teszem és zzzp hallom már kapcsol is ki délután 4kor. Ha nem kocsikázok akkor elvan szűk egy napig és teljesen lineárisan csökken az akku. Biztos kicsavarja nagyon :-)

 

Van szivargyújtós töltő mellette kicsi kábellal, azt bedugom akkor meg 1 percenként ad egy töltő csatlakoztatva hangot. 2 szivargyújtóst meg 2 kábelt már próbáltam, nemtom..

 

Már a vezetékes AA még rosszabb volt, mert a váltó előtti kis boxban felforrt a telefon, melegebb volt mint a kezünk. Merthogy döglődik az akksi, és a folyamatos töltés gondolom még jobban gyilkolta. Így legalább ez nincs.

Most nézegetem a 6os xcovert, de baromi drága nekem, meg az a fő baj, hogy egy féltégla nagy. Viszont kénytelen vagyok strapatelóban gondolkozni.

 

Több fórumos a PH!-n AA Wirelesst meg másik nevű cuccot vett 40ért.

Meg van a motorolának is 40ért. Ezen akadt ki Lypapa nevű exfórumtárs, mert ő megmondta, hogy blútúszon keresztül is lehet annyi adatot tolni, hogy az elég az Android autónak és bevágta, hogy a motorola megcsinálta blútússzal és bunkók vagyunk.. de nem tudtok elmagyarázni neki, hogy mellette az 5Ghz wifin kommunikál a blútúszon csak a kapcsolatot veszi fel :-) de semmi baj, ő ezen berágott és azóta nyomkodja ránk a minuszt 🤗

Előzmény: Dl650k7 (18832)