A mi Józsink' Creative Commons License 2024.02.01 0 2 560

MEG (Motionless Electromagnetic Generator) működése

 

Korábbi hozzászólásomban már bemutattam egy előnyös módszert a Free Energy készülékek működésének megértéséhez, amikor a kimeneten az összegzésre kerülő áramokat és azok forrásait keressük. Ezzel a módszerrel célszerű kielemezni a többi áramsokszorozó készülék működését is.

 

A MEG-nél is bemutatom az említett elemzési módszert.

 

Az 1. ábrán egyik vezérlőtekercs sem kap áramot, ezért az állandó mágnes fluxusa mindkét oldali mágneses kört kitölti.

 

 

1. ábra.

 

A 2. ábrán a jobb oldali vezérlőtekercs van bekapcsolva, ezért a bal oldali mágneses körbe taszítja az állandó mágnes Φp fluxusát. A jobb oldali mágneses körben az állandó mágnes Φp fluxusa jobbra mutat, de csökkenő, ezért a szekunder tekercsben a nyíllal jelzett irányú I1 áramot hozza létre.

 

 

2. ábra.

 

A 3. ábrán a jobb oldali vezérlőtekercs Φv fluxusa balra mutat, de növekvő, ami a szekunder tekercsben a nyíllal jelzett irányú I2 áramot hozza létre. Ami azonos irányú az I1-el.

 

 

3. ábra.

 

A 2. és a 3. ábra jelensége egy időben zajlik le, vagyis az állandó mágnes jobb irányba mutató fluxusa csökken, miközben a vezérlőtekercs bal irányba mutató fluxusa pedig nő. Ezért az általuk létrehozott és azonos irányba mutató I1 és I2 áram összegződik:

 

 

4. ábra.

 

Ideális esetben kétszeres áram az négyszeres energiát jelent, mert az energiák képleteiben (W = ½LˇI² ; W = I²ˇRˇt) négyzeten van az áram.

 

A bemutatott folyamat közben a trafó másik oldala sem tétlenkedik. Ezért felmerülhet a kérdés, hogy nem lehetne-e összegezni a két oldalon keletkező áramokat a nagyobb teljesítmény érdekében? A Bóday trafónál mégtöbb áram összegzésének kérdése is felmerülhet.

 

A gyakorlatban a bemutatott elvhez hasonlóan működik például a ferritgyűrűs tároló és a HDD adatrögzítési módja is.
A ferritgyűrűs tárolóknál írnak egy lényeges dolgot, hogy a már meglévő mágneses fluxus iránya csak egy kellő erősségű árammal fordítható át. Ez az infó a MEG-nél is jól jöhet. Ahogy túl nagy és túl hosszú idejű sem lehet a vezérlőtekercs árama, mert az meg felesleges energiapazarlás lenne.

 

------------------

 

A leírtakat meg ne lássa valaki, mert az egy élhetőbb világ létrehozásához vezethet. Ha a többi készüléket is ezen az elven elemezve értjük meg. Használjunk inkább a földi pokol fennmaradása érdekében kreált varázsigéket a rabenergia fennmaradása érdekében. Például negyedik dimenzijó, fúzijó, vákuumenergija, és más fizikátlanság. De az anti-embereknek úgyis gazdagabb a fantáziája ehhez.