Suzuki Sedan Creative Commons License 2024.02.14 0 0 18898

A klíma kompresszor minden alkalommal működik, amikor "Front" gombot nyom az ember. Tehát, az a fűtési mód, aminél ez a büdös jelenkezik, mindenestben a klíma működtetésével jár.
Használom a klímát rendszeresen (fenti okból is), hagyom "dolgozni" a rendszert. Mindezt csupán azért írom, hogy NE az emberben keresse már bárki is a hibát. Nonszensz, hogy egy autó fűtőrendszeréből bármikor is is bármilyen szag is jöjjön. Az meg végképp nonszensz, hogy, ha éppennem produkálja, amikor a szervíz végre hajlandó egyáltalán beülni és beleszagolni a levegőbe, akkor nem is foglalkozik a problémával, mintha nem is létezne.
Ugye, azt senki sem gondolja, hogy én vagy net91 topictársam viccből vagy jókedvünkből járogatunk ezzel a problémával a szervízbe? 
Az meg külön felháborító, hogy egy márka(!)szervíznek ötlete sincs, mi lehet a baj? Hát egy ilyen szellőző/fűtőrendszer olyan bonyolult? Annyira bonyolult, annyi hiba lehetőség van, hogy nem lehet 30 perc átgondolni, végigvenni a rendszerben meglévő, működő esetleges hibaforrásokat? WTF? Ez azért nem egy ember vagy élőlény, nincs lelke, ez csak egy gép, mechanika, elektronika....
Tovább megyek: miért akarja érezni a szagot a szerelő? Ha uazt érzi végre egyszer, amit én, akkor már tudja, honnan származhat? :) Ne máááár :D Hát higgye már el nekem, és szerelje már meg végre azt a qva gépet!

Előzmény: DKori86 (18883)