nscatto1 Creative Commons License 2024.02.14 -16 0 23455

Azért az, hogy ócska szélhámos, kissé túlzás. Engem nem lehet azzal vádolni, hogy kedvelném a puhost, de tény, hogy az egyik legjobb politikus, a jelenlegiek közül, és erre az a bizonyíték, hogy 40 éve ott van a hatalomban/környékén. 40 éve.

Milyen érdekes, hogy a balosok állandóan képesek előhúzni valami régi jó elvtársat, aki 40-45 évvel később megmondja a frankót, ő már akkor tudta, de nem szólt, és hát, jaj. Akkor most mi a fasznak beszél? Ráadásul, nettó faszságokat, mert mi a fontos? Hát a melegek. Igen, őket mindenképpen, mindig meg kell nevezni, mert annál nincs is lényegesebb, mint a buzik jogai. Meg diktatúra. Az bazmeg, diktatúra, csak akkor nem értem, miért lehet ugrálni a Karmelita kerítésén, meg miért nincsenek ezek a "rettegő demokrata rencerellenségek" betonba öntve ahelyett, hogy minden nap rettegnek, és tévéről stúdióba járnak rettegni. (Ez a riporter fajti is rendkívül szimpáritás, de hát klubrádió, ami ugye mennyi állami támogatást is kap a diktatúrában?) 

Össze kell fogni. Kinek? A jelenlegi baloldalon mindent az a gyurcsány irányít, akinek a 4-ik (negyedik) 2/3-ad köszönhető. Amíg vele áll egy oldalon bármelyik párt, addig nem lesz esélye a váltásnak. Amúgy ki lenne alkalmas tőlük bármire? Karigeri, aki méhlegelőket épített? A ööö... a ööö fegyőr...öööö. anemtudom. ööö. Vagy makizaj, aki úgy kezdte, hogy 4 milliárdnyi dollárt támogatást vallott be? Melyik alkalmas bármire? Ha jó politikusok lennének, akkor nem itt tartanának, ilyen egyszerű.

Az ukránokról annyit, hogy tényleg nem ártottak, kivéve azt a pár tízezer embert, akit elüldöztek Kárpátaljáról, és a háborúban a legfontosabb dolog, hogy lefűrészeljék a Turult, és betiltsák a magyar nyelvű oktatást.

 

Aztán ez a fidess-nácizás. Ez legalább igaz, hiszen nem véletlen a puhos szelfije a kisgrófóval, győzikével, a tucatnyi zsidóval és buzival a pártban. Aki szkinhed rájuk szavaz.

 

Te egy értelmes ember vagy, neked ezek nem tűnnek fel???

Előzmény: henngergely (23454)