nscatto1 Creative Commons License 2024.02.14 -16 0 23456

Idézet egy hozzászólótól a pénteki Hősök terére szervezett tünci (Nagy Ádám, Osváth Zsolt, Bányai Judit, Tapasztó Orsi és Fancsikai Eszter, Pottyondy Edina, Szabó Márton és Gulyás Márton is, utóbbi műsorvezetőként. Az eseményen bejelentkezik majd a tervek szerint Azahriah) kapcsán:

 

"A négermakogást utánzó Kazária, a jutyub buzeránsok (Zsoltika és Marcika) és a f.sz imádatáról videózó kopasz, feminista Puzsér-feleség jól reprezentálják a belpesti vircsaftot."

Gondolom felvonul majd az összes melegsimogató szervezés, az lmbtqrva mind a 27 tagjával, a nőegyletek, az érzékenyek, a rettegők, a bőröndösök, meg persze a "civilek" akik mind balról pénzelt függetlenek.

Nőegylet kapcsán. Olvasott bárki bármelyik nővédő, jogvédő, feminista, bármilyen szervezettől egy sort is arról, hogy egy aratóbandi nevű fajti lekurvázta a minisztert és a köztársasági elnököt, akik 3 gyermekes anyák? Pedig ezek mindig készenlétben vannak, és mindenre ugranak, most vajon miért nem szólaltak meg? - kérdezné a költő. Hol vannak a felháborodott és elhatárolódást, kirúgást őrjöngve követelő nővédők, családvédők?