Paco155 Creative Commons License 2024.02.19 0 0 7878

Na ja, neked könnyű mert kéznél van minden a kísérlethez, csak éppen nálam vannak egyéb paraméterek is. :)

   

Ahhoz hogy meghegesszék  le kell szerelnem. Azaz biztos, hogy elmegy a levegőbe a gáz amit nem szeretnék (bár jó eséllyel így is elment már, de reménykedem). Másrészt a rendszert nem szeretném teljesen nyitottan hagyni, az nem tesz jót semminek. Még ha le is dugózgatom valahogy akkor sem bízom benne hogy nem jut be semmi mondjuk egy alapos esőben menve, vagy nagyon párás időben. És mert nem tudom mikor tudok időt szakítani, hogy elmenjek hozzád -jó eséllyel már csak márciusban, de lehet, hogy április lesz belőle- szóval minél tovább van nyitva annál nagyobb a rizikó. 

Ráadásul te sem vagy túl közel hozzám, annak az útnak is ára van, és nem akarok olyat, hogy kétszer menjek, mert pl. a hegesztés mégsem olyan lett ahogy azt a hegesztő bácsi tervezte és elbukik nálad a nyomáspróbán*.  

 

 

Szóval jó eséllyel marad a gyári alkatrész, tömítések, meg olaj, töltőanyag, festék, stb nálad úgyis van.  És igen, tudom, hogy ha itt keresnék valami klímást akkor meg lehetne egy héten belül, de az egyéb rossz tapasztalataim miatt csak benned bízom. 

 

 

*a másik vége egy elég fura bajonettes csatlakozó, nem hinném, hogy van a hegesztőnek megfelelő cucca amivel le lehet nyomásbiztosan zárni. Talán még neked sincs csak az autóban amihez csatlakozik azaz beszerelve nyomáspróbázható.

Előzmény: xmbela (7877)