cseik Creative Commons License 2024.02.20 -1 0 127

a bizonyitasoddal egyetlen egy baj van, hogy nem bizonyitas, csak egy feltetelezeseken alapulo velemeny. ezzel onmagaban semmi baj nincs, csak ne gondold, hogy sikerult cafolnid a kerek mukodeset. mert nem sierult.

 

hogy szerencses e vitalitasmeronek hivni, azon lehet filozni, de amig nincs feltarva a mukodese, addig sem pro sem kontra nem lehet vutathatatlan konkluziot levonni.

 

valoszinuleg egely sem tudja a valos mukodesi mechanizmus valojat, mint ahogy a tobbi fejleszteseinek sem, de az nem jelenti, hogy nincs olyan mechanizmus. de van ilyen mechanizmus, aminek jelenletet barki igen egyszeruen belathatja. csak ossze kell erinteni ket ujjunkat, legjobb bal es jobb kez egy egy ujja,, de azonos kez ujjai kozt is mukodik, bar lenyegesen kisebb intenzitassal. nezzunk a ket ujj talalkozasi pontjanak vonalaba az moge egy kicsit. a hatter legjobb ha egyszinu. hogy vilagos vagy sotet, az egyen fuggo, nalam a vilagos a szerencsesebb. probaljunk nem fokuszalni. majd lassan tavoitsuk az ujjainkat. ekkor latni fogjuk az ujjainkat korulvevo es a ket ujj kozott elvokonyodo foltot. ez tulajdonkeppen az aurank.az ujjaink mozgatasaval a folt ugy viselkedik, mint egy nagyon suru folyadek, kozepen elvekonyodik, maj egy x tavolsag utan elszakad es visszahuzodik az ujjak kore.

 

 altalanosan elfogadott fizikai, biokemiai torvenyszerusegeibol is kovetkezik, h ez a folt elektron felho, ami azert lathato, es ad az ujtol tavolodva csokkeno intenzitasu rajzolatot, mert a surusegevel aranyban megtori a fenyt. ennek az elektron felhonek a mozgasa pedig siman forgathatja azt a kereket. ha pedig lefedjuk valamivel, akkor azert al le a forgas, mert az elektron aramlast elvezeti ill leszigeteli a lefedo anyag felulete.

az en elmeletem ennel tovabb is megy, mivel abbol levezetheto, hogy a lathato valtozas az ujjak gravitacios hatasara besurusodo fenykozeg (eter) es az valtoztatja meg a feny frekvenciajat.

ismetlem, nem tudom mekkora osszefugges van ezek es a vitalitas kozt, de annyi bizonyos, hogy a jelenseget nem hoaramlas generalja, hanem egy altalad, es az altalanos tudomanyos vilag altal nem felismert fizikai torvenyszeruseg.

Előzmény: MemetikaTan (126)