giornalista Creative Commons License 2024.02.24 -2 9 65662

 

úgy tűnik, besokalt valamitől a veteránnepper, most már csak a pozitív kommenteket tűri, ha valaki egy gittegylet jelentéktelen fika-díjának tartja a gittegylete jelentéktelen fika-díját, az kibaszva lesz innen. hidegvérrel! a többiek meg benézhetnek a kulisszák mögé

 

bónusz, hogy ez a komment egyúttal arányosan és jól demonstrálja, hogy általában hol tenné jól, ha abbahagyná az írást ez a vátesz: két mondat érdemi tartalomra jut három bekezdésnyi felesleges fröcsögés.

 

hozzáteszem, ezt tényleg úgy, hogy ez az Év Autója-akármi ez az elmúlt 25 évben kb. minden jelentőségét elveszítette, a kínai villanydömping óta meg pláne. most már nem Oltcitok versenyeznek a Vectrákkal, de néhány tucat kiöregedőfélben lévő autósújságíró továbbra is jól bekajál Dániában meg Genfben és bazmeg komoly arccal szavaz arról, hogy akkor most ezlegyenaz évautója :))) legközelebb majd a bohócok írják ki, hogy rajtuk se röhögjenek, mert az is egy nehéz munka, vagy mi? 

 

na és akkor a felhívás: 

 

"Bejöhettek velem a kulisszák mögé, az Év Autója utolsó körös vezetésére, a hét döntős próbájára. Kétórás adás, egyedül forgattam operatőr nélkül hét autót plusz nagygyűlést, tehát nem annyira profi, de egynek elmegy, talán érdekes is.

 

A "komoly ember nem tesztel ilyen autókat", "mi ez a jelentéktelen díj" és "hagyjatok már ezekkel a szar villanyautókkal" megjegyzéseket kérlek, tegyétek a videó alá, azt már nem nézem.

 

Két órányi premierezés és válaszolás után százával kaptam a fröcsögést, szombaton, magánidőben, úgy, hogy holnap hajnalban indulok Genfbe, tehát a tököm kivan, én se mindig örömből csinálom ezt a munkát, de próbálom azért tisztességgel. Én is jobban szeretem a sokkarburátoros, kézi váltós technikákat, aki ezt nem tudja pontosan, nem tudom, minek iratkozott ide fel.

 

Soha nem szoktam ilyet, de a negatív kommentelőket tehát ez alkalommal, ha meglátom, kivételesen kibaszom innen. Egy napra elég meginni egy liter vitrolt is a derűs kezdéshez, nem kell több, talán megértitek. De ha nem, vissza az első opcióhoz. Hidegvérrel végrehajtom, nem célom a sok feliratkozó, nem nyerek vele semmit."

 

https://youtu.be/W6mzTXu3WAo?si=D_IQVDkpKDzCucG5