kkn Creative Commons License 2024.03.01 -1 2 65767

Sajnos cégessel többször villanyautózok, és általában háomnegyed- órát töltök az 50kW-os gyorstöltőknél. No és már nagy öröm , ha nem kell másikra várni, rögtön szabad.

 

De pont, hogy a célállomásnál szeretnék időt tölteni. Nem egy köztes töltőpontotm, ami jellemzően egy nagyáruháznál van, gyalog távol minden látnivalótól. Onnan meg nem fogok buszozni, taxizni, hogy látnivalóhoz jussak. 

Pl. Sahol többször megfordulok,Szeged, Kecskemét Szolnok, Debrecen, ahol tölteni tudok a céges chippel, ott nem tudok városnézni.

Az egy ritka dolog, hogy Egerben a minaretnél van töltő. Utoljára egy volt, és marha nagy mák kell, hogy üres legyen. Egy turistacélpont város, ahová nem csak én megyek, és egy órát tölteni kell, hogy onnan újra messzire juthassak. Az egy nap hány turistát szolgál ki? Egyszerű matek. 

De ez a töltőről töltőre épp annyit töltet  vele, hogy elég legyen a következő etapra, agyvérzést kanpnék a stressztől, elég lesz, nem lesz elég?. Annyi váratlan időt nyújtó esemény adódik az utakon, ami miatt, télen, nyáron a kiszámolt km-es villanyautóval, ha bejön valami, megsülhetsz, vagy fagyoskodhatsz.

Előzmény: Lónyak (65759)