Construkt Creative Commons License 2024.03.02 0 0 10831

Magyarországon a covid időszakát megelőző 5 év átlagos számaihoz képest nőtt ijesztően az éves többlethalálozás. Tehát a halálok bármiféle figyelembevétele nélkül is, majdnem pontosan ugyanaz a 40 ezres többlet volt tapasztalható, mint amennyit covid halottnak nyilvánítottak. Amiből látszik azért, hogy volt itt valami plusz ok, az évtizedek óta rossz magyar egészségügyön és a szintén évtizedek óta egészségtelen magyar életmódon és táplálkozáson felül is.

 

"Olyan adatok hitelesebb lennének, amik csak azokat az áldozatokat összesítenék akiknél a covid volt a halál egyetlen oka, tehát nem volt melette egyéb súlyos betegségei (ez esetben az hogy covid áldozatnak van tekintve kicsit félrevezető."

 

Nem, ezt te csak a saját téveszméd alátámasztására eszelted ki. Mert ez így egyáltalán nem lenne hiteles. Hiszen egyetlen betegség életveszélyességének megítélésénél sem hagyhatók figyelmen kívül az egyéb faktorok, (genetikai adottságok, életmód, más betegségek, stb.) kockázatot növelő vagy csökkentő hatásai.

 

 

Előzmény: covid2o50 (10830)