Protection+ Creative Commons License 2024.03.04 0 0 365

Üdvözlök mindenkit a fórumon!

 

Protection Plus Security Kft. ügyvezetője vagyok.

 

Csapatunk hosszas felderítő munkája után, a meglátásaink szerint a közeljövőben jelentős eredményeket érhetünk el, vagy legalább hangot tudunk adni a "Lakásmaffia" ügynek, továbbá visszafordíthatatlan hatósági folyamatokat fogunk elindítani Nagy Gergellyel szemben.

 

Jelen helyzetben Nagy Gergely részéről többnyire ígéretek érkeznek a károsultak felé, mind telefonon és akár személyesen is, illetve jelenleg is belföldön folytatja tovább a "megszokott" csalási tevékenységeit, vagy legalábbis korábbi megbízóit és leendő áldozatait ugyanúgy kétes ajánlatokkal bombázza. Persze azt is meg kell említenem hogy legjobb tudomásunk szerint vannak olyan személyek, korábbi befektetők és "ügyfél felhajtók" akik a mai napig kapnak rendszeresen pénzt, nem feltétlen csak törzstőke törlesztést hanem hozamot is.

 

Nagy Gergely "cégeinek" működése véleményünk szerint teljes mértékben kimeríti a bűnszervezetben elkövetett üzletszerű csalás gyanúját. Legalábbis az általunk felhalmozott nyilatkozatok, bizonyítékok és elmondások szerint, kifejezetten könnyen juthattunk erre az következtetésre.

 

Az elkövetkezendő 30 napban számos hatóságnál alapos és megfelelően kidolgozott, tényfeltáró bejelentéseket fogunk tenni a károsultakkal együtt mind Magyarországon és Szlovákiában is.

 

Továbbá a magunk és károsultjaink védelmének érdekében, a médiához és független újságírókhoz fordultunk, minden általunk gyűjtött információ és bizonyíték megfelelően bizalmasan van kezelve és tárolva, amennyiben bármi jogszerűtlen történne velünk, vagy a megbízóinkkal szemben, minden általunk gyűjtött információ napvilágot látna ugyanúgy.

 

A megbízóink részéről köszönjük szépen a munkánkba vetett megelőlegezett bizalmat, továbbá teljes mértékben reméljük hogy minden Nagy Gergely által megkárosított személy számára kedvezni fognak az általunk tett lépések!

 

A Protection Plus Security Kft. nevében, köszönjük szépen, hogy elolvasták a posztunkat.

 

Üdvözlettel, Kármán Roland

 

Elérhetőségeink:[0-24]

 

E-mail cím: sprotectionplus@gmail.com

 

Telefon:+36-30-836-1264

              +36-30-940-7394

 

Messenger/Facebook:

https://www.facebook.com/SprotectionPlus