jxy Creative Commons License 2024.03.10 0 2 14714

Aktuális frekvencia táblázatot hol lehet találni? Csak régibe botlom bele mindenhol...

Soha nem értettem, miért jó az, amikor egy sd és egy hd csatornát egymás mellé pakolnak. Nekem nem tetszik a sorrend, amit a szolgáltató kitalál. Én nem nézek tv-t, de szüleim megszokták azt a sorrendet, amit összeállítottunk: "kedvencek", sport, természet, filmek, életmód, stb. egymás után, amiből van hd is, ott az sd-t dobom.

Erre jön a digi és belemókol. Újabban (cirka 1 éve?) rendszeresen előfordul, hogy egy-két csatorna egyszerűen eltűnik. Ha újrahangolom a tv-t, akkor nem két perc a sorrendet újra összerakni (export-import nincs), így csak a hiányzó csatorna adatait kellett leszednem valahonnan, s csak arra a frekire keresetem rá.

A másik: amióta megtörtént a tulajváltás, az áremelésekkel párhuzamosan a minőség kezd fordított arányban elmozdulni. On-line műsorok a neten beszaggatnak gépen is, tabon is! Szerencsére nem sűrűn fordul elő, de korábban tizen (sőt huszon) év alatt ilyen soha nem volt!

Nehéz megérteniük egy számla-reklamációt is. Személyesen sem intéznek semmit, telefonon, e-mailben sem. Pedig elvileg max. 30 napjuk van rá. Bocsánat, hazudok. 95 nap múlva jóváírták, amit panaszoltam, és amit az ügyfelesek pár perc alatt megértettek és jogosnak tartottak. Csak éppen a digi csücsült rajta cirka 3 hónapig.

De szerencsére jön az újabb áremelés, hajrá!

Szóval aktuális frekvencia táblázat elérhető valahol?