ásítósmacska Creative Commons License 2024.03.11 -1 5 603899

Na akkor visszatérnék erre az "érzékenyítős" cikkre. Ahogy írtam, első blikkre is erősen gyanús volt benne a mesefaktor + a firkász

 

Elnézést, hosszú lesz!

 

Ahogy írtam, első blikkre is erősen gyanús volt benne a mesefaktor + a firkász hatásvadász stílusa, siránkóztatós előadásmódja (az áljogvédős előéletét most nem is említem) .

 

Először a száraz tények, mert utánanéztem!

 

Megcsináltam párszor, hogy kezdtem reggel nyolckor az elsőben, tizenegyre átmentem a másikba, délután kettőre a harmadikba, így egyetlen beutazással letudtam három napot.

 

Nos, jó lenne látni, hogy 3-4 évvel ezelőtt hol és milyen plazmacentrum volt Ózdon, ahol levettek tőle plazmát! Szó van a cikkben vmi Plazmacentrumról, Plazmatikumról, és Plazma Centerről.

 

De csak 2023-ban nyílt kettő is, ha jól értem:

 

2023. ápr. 12.

https://www.ozd.hu/content/41075-a-szakemberek-gozerovel-dolgoznak-nagyjabol-ket-honap-mulva-megnyilik-a-plazma-center-

 

2023. okt. 11.

https://www.ozd.hu/content/50701-atvagtak-a-nemzeti-szinu-szalagot-unnepelyesen-is-megnyitottak-az-ozdi-plazmatikumot

 

Aztán:

"Négy év alatt legföljebb négyszer 45, vagyis 180 plazmaadása lehetett volna, ehhez képest úgy gyűjtött össze bő félezret („de volt az tán hatszáznál is több”), hogy amint bebizonyosodott az aktuális a terhesség, leállt a donorkodással, viszont szülés után a következő terhesség észleléséig tartó pár hónapra nemcsak a konyhára tért vissza, hanem a donorágyra is."

 

Hmmm…  Tehát ha levonjuk belőle a 2-3 terhesség miatti egyenként 6-7 hónapot, akkor nem is négy év az a 4 év, hanem csak két és fél!  És ez alatt 600 donorkodás???

Erős a mese faktor!

 

…..két véradás között minimum 8 hét kell elteljen, ennyi idő alatt regenerálódik a szervezet, a vérplazma viszont két-három nap alatt újratermelődik

 

Akkor hogyan termelődött vissza Marcsinak kb. egy-két óra alatt a vérplazmája, mikor állítólag 3 helyre is ment egymás után????

 

Ittam a sok tejet, ettem a rengeteg csirkét, babot, lencsét, nyomtam a majonézt mindenre, plusz szedtem a vastablettát, estére mégis kikészültem, főzés közben elkapott a hőségérzet. És persze leesett a hemoglobinszintem, sorra kaptam a kizárásokat.

 

Tehát még kizárások is voltak!

Itt sem jön be az „átment a másik helyre” c. mítosz, mert ha az említett eü. okok miatt az egyik helyen kizárják, akkor ugyanaz a kizáró ok fennáll a másik két helyen is!!!  Hiszen mérik a hemoglobinszintet és a fehérjét is!

 

Lehet itt hatásvadászkodni, hogy a gaz kapitalisták kizsákmányolják a legszegényebbeket! De kizárt, hogy a "pénzügyi maffia által megvásárolt" orvosok direkt levennének olyan vért, amiből nulla haszon termelődik, mert egyszerűen nincs olyan tartalma, ami miatt a plazmát leveszik.

 

 

Előzmény: nyman (603894)