Sony Black Creative Commons License 2024.03.18 0 4 47594

Nekem itt nem kell bizonyítanom senkinek semmit. Főleg nem neked. ;-) Aki itt ismer az pontosan tudja mennyire vagyok hiteles, 3 gépészeti alapszakmával 4 ráépülő szakmával, és egy mesterlevéllel, úgy gondolom elég hiteles vagyok. Van itt olyan is aki személyesen is ismer, mert dolgoztam nála. Nem most estem be ide az "utcáról" 3hete, úgyhogy kár a gőzért, ezzel itt nem érsz el semmit :-)

 

"- De a legjobb önarckép a rólad ,mint szakemberről,egy régebbi megnyilvánulásod alapján: téged aztán ne hivogasson senki akinél már dolgoztál,fel ne hívjon!!!  Na gratula csak így tovább ,mint szakember .Ez aztán a felelősségteljes ,korrekt magatartás egy szakitól :-))))"

 

Nem tudom ezt honnan szetted, de itt azért komoly problémák vannak a szövegértelmezéssel is, bárhol olvastad...  sejtem mire gondolsz.

Nekem az egy elismerés, ha a megbízónak nem kell többet utánam telefonálnia, mert akkor a munkámra nincs panasz. Én mindig úgy dolgozom, hogy ha végzek és átadok egy munkát, oda többet ne kelljen visszamennyek, amiatt a projekt miatt. Ergo, elégedett a munkámmal így nem kell hívogatnia sem. :-) Soha nem kellett még visszamenjek, javítgatni. Ellenben nagyon szívesen beszélgetek bárkivel ha felhív, kivéve veled :)

A többit nem is kommentálom, mert lerágott csont... és aki az előző hozzászólásokat olvasta, az megértett mindent.

Előzmény: HWK12 (47590)