Mazsola0070 Creative Commons License 2024.03.21 -2 2 1903

Akkor ezek szerint "ÉNB Lali", T. Danny és Spacc, Jákob és Mónikasó, az exatlonos, na meg a londoni hősök csak kamuból lettek megszellőztetve....vagy az is lehet, hogy némelyikükkel nem tudott megegyezni a TV2.

 

Így viszont - ha lehet - még belterjesebb lett az egész, a TV2-n szinte napi szinten a csapból is folyó "TV2 sztárok", illetve a TV2 korábbi műsoraiban túltengő celebek.

 

Tarcsi 20 évvel fiatalabb nője (nem tudom, már összeházasodtak-e, de korábban volt egy cikk, hogy sosincs rá idejük), Szuperák nem piskóta, amit leművelt egyes műsorokban, de a Farm VIP-ben volt a csúcs, amit Tarcsi kiszavazása után leművelt, gondolom, majd itt is hozza ezt a stílust.   

 

Aki nekem teljesen kilóg a sorból, az a tejüzemtulaj (vélhetően szintén milliárdos) öreg Cserpes, nem kizárt, hogy ő addig marad, amíg engedi az üzlet, na meg amíg kedve van, vagy nem lesz elege a megerőltető hajszázásokból.

 

A TV2 oldalára kitett bemutatkozó videóban a bácsinak akkora tokája és olyan méretes hasa van, hogy nem vagyok meggyőződve, tudja-e, hogy mire vállalkozott, illetve, hogy felmérte-e, hogy ezt az egészet 60 évesen, jelentős túlsúllyal hogyan fogja bírni.

 

Aztán persze lehet, az volt a megállapodás, hogy csak limitált ideig marad, aztán majd Laurácskát összeteszik valaki mással. (Volt már ilyenre példa, hogy kiesett egy pár, aztán az egyik tagja visszajött egy másik pár egyik tagjával.)

 

Zámbóéknál érdekes, hogy Krisztián Zsuzsikája ezek szerint nem vállalta, ha a féltesóval indul.

 

Úgy tűnik, Krausznak meg szereplési kényszere van (a Séfek séfe nem volt elég neki, elment táncikálni, most meg hajszázni is).

 

Zsigmond Angéla és Mészáros Bende pedig nekem a "tökömtudjaki" kategória, azt sem tudom, hogy melyiket kellene ismerni kettőjük közül.

Előzmény: Elhaym1 (1900)