Törölt nick Creative Commons License 2024.03.22 0 2 17451

Csak most sikerült végignéznek ezt a riportot. Elképesztő ez a butaság és szellemi visszamaradottság amit ezek az emberek itt képviselnek, komolyan...elkeserítő! Komoly(nak látszó), meglett idős emberek hogy képesek így nyilatkozni?? Hogy nem látják ennyire a fától az erdőt??

 

Oké, rendben, az hogy valaki idős, még nem jelenti azt hogy esze is van (lásd agyalapi). Na de amiket ezek mondtak, szinte szóról-szóra egyezik azokkal a mondatokkal, amiket az óriásplakátokon is olvashattunk (a fidernyák médiát nem tudom példaként említeni, mert azoktól messze távol tartom magam - m1, tv2, origo, mandiner stb - de gondolom ott is ugyan ez az agymosás megy)...

Ezeknek a szellemileg leépülteknek oly szívesen feltenném a kérdést az elmúlt évek nyílvánvaló lopásairól, egyéb hazaellenes cselekedetekről, de ismerem már jól a fidernyák mantrát: menjek a rendőrségre feljelentést tenni.

 

Siratom a hazám, siratom a népem. De megérdemeljük a sorsunk. Egy idióta mentálisan és szellemileg leépült suttyó paraszt nép lettünk. Ezzé tett minket a tolvaj bűnöző tokás csúti.

Előzmény: MTELA (17437)