Törölt nick Creative Commons License 2024.03.23 0 2 17456

Én sem vagyok ennyire optimista mint ez a Péter. Persze, bárcsak úgy történne minden ahogy ő azt szeretné - de sajnos szerintem tuti nem fog. Mint ahogy a másik Magyar, a Bálint is említette az alanti riportban, olyan messzire és le nyúlnak már a fidernyák maffia szálai, hogy őket demokratikus úton eltávolítani már nem lehet. E ponton azért kicsit dagadt a mellényem, hisz én már mikor megmondtam itt ugyan ezt, s most lám, egy tanult, neves szociológus is ugyan erre az eredményre jut...

 

De visszatérve a másik Magyarra, mint mondja "A magyar emberek átlátnak a hazugságokon, senki nem veszi már be a propaganda aljas rágalmait. Táncolj, Tóni, búcsúbuli"

Jaj, dehogy látnak át, dehogy! Bár lehet e kijelentését csak viccnek szánta... Ha átlátnának, a fidernyákok már rég börtönben lennének, a koszos bugris támogatóik meg bánatukban ki sem mozdulnának a szobájukból. De mint látjuk, kimozdulnak, sőt, osszák az észt mintha lenne nekik. Lásd e fórum adott topikjait is...elképesztő az a szellemi leépültség amit bemutatnak. Gyakorlatilag az összes fidernyák egy kaptafa: felteszel nekik egy kínos kérdést, és ahelyett hogy őszintén, konkrétan válaszolnának rá, terelnek, hazudoznak, tehát a tipikus fidernyák reflex. Már ha egyáltalán kapsz bármiféle választ.

Szóval megint csak kapcsolódnék Magyar Bálint állításához melyet a riport vége felé mondott; ez az ügy is úgy el fog majd sikkadni, mint eddig minden fidernyák ügy. Az én privát véleményem az, hogy másfél-két hónap múlva már azt sem fogja tudni a nép, ki az a Magyar Péter és mi a picsát akart ő elérni.

Előzmény: Baltássy (17455)