GIGAMATRAC (X) 2024.03.25 0 0 14828

Kedves Matrackeresők!

 

Talán mindenkinek elege van már a véget nem érő matrac keresésből, a netes kutakodásokból, a vélemények olvasgatásából, a Google csillagok olykor félrevezető világából és a számtalan kereskedésben megszámlálhatatlan matracokon történő hempergésből...

És mi a vége? A „reméljük ez jó lesz”, a „bízunk benne, hogy jót választottunk” és a „legalább jobb, mint az előző” válaszokkal rendeljük meg áhított matracunkat.

 

 

Pedig van megoldás. És nem is akármilyen. Miért ne hívnánk a csúcstechnológiát segítségül a matracválasztáshoz is? Igen. Miért is ne? Az amerikai piacon és a világ vezető országaiban évtizedek óta alkalmazott testnyomáspont mérés mára szerves része a fejlettebb világ professzionális matrac értékesítésnek.

 

Az Xsensor az Egyesült Államok legkeresettebb valós idejű nyomáspont mérő rendszere egy 1660 érzékelőből álló matrac, amely a több évtizedes tapasztalatok alapján a test magassága, súlya, a testsúly eloszlása és az alvási pozíció adatait figyelembe véve ajánl nekünk megfelelő matracot.

 

 

Valós időben élhetjük át és a tesztmatracon fekve valós idejű mozgó képet kapva vizuálisan is megfigyelhetjük, amit alvási pozícióban a teszt során a matracon érzünk. A kapott adatok alapján a háttérben futó algoritmus ajánlást tesz a matrac szerkezeti keménységére és a felületi komfort megfelelő összetételére.

 

Az Xsensor lehetőséget kínál párok számára is, hiszen a páros tesztek alapján -természetesen mindenkinek a kívánt alvási pozícióban mérve- az algoritmus egy u.n kompromisszumos megoldást -egy mindkét fél számára megfelelő- ergonómiai megoldást kínál.

 

 

 

A jövő nálunk van! Xsensor. A jövő matrac választása.

 

 

 

Tisztelettel:

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu