Törölt nick Creative Commons License 2024.03.26 0 1 17463

Így van. Ha most az ex-ura nem borítja a bilit - igaz nem ez ügyben - akkor most ez ki se derül. Miért? Miért csak most, miért pont így - kérdem én...

Ez az egész a jucus részéről csak valami szerencsétlen önmosdatás, terelés az ügyről. Mondom: az agyhalott fidernyákok nyílván benyelik kérdés nélkül, de amikor egy átlagos értelmes ember ilyet olvas hogy:

 

"Aztán levette a nadrágját, és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti. Egyre kisebbre próbáltam összekuporodni, és vártam a következő ütést, féltem, nehogy a gerincemet találja el, de nem mertem megmozdulni."

akkor - én legalábbis - nem tudom komolyan venni a dumáját...jaj, hozzám vágta a gatyáját, féltem, utána nehogy eltörje a gerincem! WTF??? (fidernyákok kedvéért: What The Fuck? = mi a fasz?!) Legalább valami olyan dumát talált volna ki, hogy a férje ököllel ütötte...vagy valami...szóval valami hatásosabbat, hihetőbbet...nekem ez az egész duma ezért valahogy kurvára sántít...illetve szerintem nem csak nekem.

 

És akkor még ott van ugye a sokkal lényegesebb dolog, amit te említesz: nyílvánvalóan tudott valami galádságról és nem tesz semmit. Ebből fakad a következő gyanú: még hány hasonló törvénysértésről, bűncselekményről tudhat vajon...?

De persze egy fidernyákot ez sem hat meg, semmiféle kétség nem merül fel benne, azon kívül hogy szegény jucus, rohadék exférj.

Előzmény: Baltássy (17462)