mmormota Creative Commons License 2024.03.27 -3 3 11

Ezek nem akármilyen egyetemek, és nem akármilyen hallgatók. A Borostyán Liga, akik ott végeznek, azok vezetik az USA-t meg a fél világot.

Elmentek szélsőséges progresszív irányba. Baloldalnak is mondják, de ez nem az a baloldal, amit ez a szó valaha jelentett. Ezek társadalomfaragók, akik azt hiszik, tudják mi az egyedül helyes irány, és keresztül is viszik, függetlenül attól, mit akarnak a választópolgárok. Teljesen elszakadtak az átlagember gondolkodásmódjátó, nem ugyanazt a világot látják, nem ugyanazokban a fogalmakban gondolkodnak.

A demokrácia felfogásuk teljesen eltér a szó eredeti jelentésétől. Úgy gondolják, a választó együgyű, nem képes a helyes út felismerésére. Tanítani kell, és ha úgy sem akarja azt, amit ők, akkor a cél az elsődleges, nem lehet rábízni a választást.

Az, hogy milyen ma az USA, milyen elnőke van, mit csinál a hadserege a világban és milyen eredménnyel, már hasonló világnézetű, ugyanott végzett hallgatók munkája. De azok még közel se voltak olyan szélsőségesek, mint a mostaniak. 

Ez nem csak az USA problémája, az EU se véletlenül libbant meg.

Nagyon csúnya világ jön, még akkor is, ha megússzuk az atomháborút.

Előzmény: Never Man (10)