MTELA Creative Commons License 2024.03.27 0 1 17465

Igen érdekes ez a megközelítés. Egyetértek, és az én első gondolataimat próbálom megfogalmazni.

Tehát van egy hölgy aki bántalmazó kapcsolatban él, gyereket nevel. Végtelenül elitélem ha egy férfi bármely módon, akárcsak verbálisan is egy nőt bántalmaz. 

Tehát azonnal szakértők bevonásával meg kell nézni hogyan lehet ezen segíteni. 

Most nézzük a személyt: 

a hölgy olyan poziciót tölt be ahol akár adott esetben erősen alfa hím politikusokkal kell szembeszállnia, a pozicióval erőt is kell demonstrálnia. 

Most az derült ki, valójában a saját bevallása szerint, hogy mindenki tudta róla hogy erre nem képes, erős érzelmi befolyás alatt áll, a victimológia tudománya szerint sérült, és a feladata ellátására nem is képes. Így érthető, ha ezek után bevittek neki egy papírt, ami mellé az asszisztensnek elég volt egy nevet mondani, hogy ő küldte aláírásra. Már írta is alá, hiszen védekező viselkedés modellt követett saját bevallása szerint is.

Hát így.

Nézzük a másik oldalt. A hangfelvételt nadrágszíjjal verve a felelségét kényszerítette ki, tehát a felvétel teljes terjedelemben hamis.

hmmm. vagy nem is lehet az, mert Polt azonnal megerősítette annak egy kiemelt kijelentés tartalmát. Tehát most majd nyelvészkednek a jogászok, hogyan lehet ebből tagadom elfogadom igaz nem igaz játékot játszani. Szerintem sok mérleget vesz a miniszteri extra titkos háttércsapat, hogy a kommunikációból kivonja a józan ész és a valóság összetevőket, ehető moslékká téve a befogadó közönségnek. Most a legdurvább, hogy Majka kijelentése volt az egyik legracionálisabb.

De azt a forgatókönyvet is fel tehetjük a rajzszöges falra, hogy a hétfő éjszaka kedd hajnali időszak akár "forglamas is lehetett" aminek során sok dolog ( tárgy, infó, bizonyíték) poziciót cserélt és csak ez a hangfelvétel maradt. Ebben az esetben, még ér majd mindenkit meglepetés..

Előzmény: Baltássy (17464)