toto92 Creative Commons License 2024.04.01 0 0 266814

A mezőnybővülés pedig nagyon örvendetes fejlemény és minden kibeszélt probléma ellenőre mutatja, hogy a széria erős alapokon nyugszik, hiszen a bizalom töretlen.

 

Hát szerintem itt nem erős alapokról van szó, hanem inkább arról hogy fillérekből le lehet akasztani egy DW12-est és elversenyezgetni a szezonban (és mivel a fasorban sincs az új kasztni, valószínűleg nem kell kukázni 1-2 év múlva) egy relatíve rangos, a költségekhez képest vállalható de abszolút értékben amúgy gyászos számokat produkáló szériában. Akkor már nagyon magasra csapna a szar ha minden más probléma mellé még a mezőny is elkezdene fogyatkozni.

 

Ez a új TV-s deal is, az újraegyesülés óta ez a csodafegyver hogy majd ha megjön az új TV-s deal... Én azért nem aludnék nyugodtan a Honda miatt, ha tényleg beszállnak a NASCAR-ba akkor szerintem kasza lesz az IC programnak (egy 2019-es nyilatkozatot találtam, ott konkrétan ki lett mondva hogy vagy IC&IMSA vagy NASCAR, a háromra együtt egyszerűen nincs kapacitás), ha pedig így lesz akkor lesz baj bőven mert a Chevy kétlem hogy huszonsok autót egyedül ellátna, már most is nyíg mindkét gyártó hogy sok az autó. És mint láttuk, az elmúlt években tolongtak az új motorgyártók akik jönnének harmadiknak és pótolhatnák az esetlegesen távozó Hondát... ja, nem.

Előzmény: spedway (266813)