Jenne60 Creative Commons License 2024.04.11 0 0 139

Köszönöm.

 

Azon vagyok...

Csak egy a gond, hogy ebben a csomagban, sajnos vele jár, van egy hitelkártya is. Ha kellett ha nem, vele járt. Én nem fogom használni, 0 40.78 %-os THM miatt sem meg amúgy sem. Ha ezt a Hitelkártyát leadom az első 6 hónapon belül, akkor ki kell fizetnem az un. Csomagbeállítási díjat azaz 11.450Ft-otés a kártya 1 éves díját. De ha felmondom ezt a számlacsomagot 6 hónapon belül, akkor is ez a helyzet. 03.27-től ketyeg ez az új számlacsomag, így csak majd szeptember 28-tól mondhatom fel költségek nélkül. Ugyan ez a helyzet áll fent, ha közben nyitok egy másik banknál számlát és oda megy már a havi jövedelem jóváírás, mert akkor meg nem teljesül az MBH-nál és ennél a számlacsomagnál azon a feltételek egyike, miszerint min. 150000 Ft havi jóváírás kell a kedvezményekhez!

És még egy nagyon fura dolog ennél a pécsi MBH banknál! Maradt összesen a városban 3 fiók! Előtte eloszlottak az ügyfelek 9 fiókhoz. Az egyik a  Budapest Bank egyik pécsi fiókja, a másik az MKB Bank volt egyik fiókja és a harmadik fiók meg a volt Takarékbank egyik belvárosi fiókja. Mivel én Takarékbankos voltam előtte, csak ebben az tóbbi fiókban tudnak érdemben foglalkozni velem. Állítólag és a másik két fiókban ezt mondták az ügyfélablakoknál, nem látnak rá a Takarékbankos számlákra és menjek a Takarékbankos volt fiókba. Ezek szerint MBH fiókok de mégsem? Hiába van kint a bankfiókok előtt/felett az MBH logó?  Ott a volt Takarékbankos fiókban meg telt házas ügyfél forgalom van napi szinten, és kb. átlagosan 2 óra 50 perc vagy annál több a várakozási idő. Nálam ez mind kettő esetben  a 3 órát meghalaldó várakozást jelentett.

Nem akarok nagyon off lenni a továbbiakban, de már tájékozódtam is közben és nagyon úgy néz ki, hogy az OTP egyik számlacsomagja lesz majd ez helyett.

Előzmény: pazola-igazi (138)