pazola-igazi Creative Commons License 2024.04.12 0 0 143

OTP? Cseberből vederbe :D

Ismerem ezt a fost (mármint most az MBH-ról beszélek), sajnos van ott számla, és meg sem lehet szüntetni. Pár órányi küszködés után arra jutottunk, hogy a BÁZIS számlacsomag lesz a legjobb (1500/hó), ott ugyanis nem tudnak lenyúlni semmi mással.

 

Kártya nincs hozzá, még megy két csoportos, amit hamarosan lemondunk (az egyik hitel feltétele volt, ami májusban megszűnik), úgyhogy annyi pénz lesz rajta, ami fedezi a másik hitelt meg a számlavezetést és pusztuljanak el.

Az alternatívák bankon belül azért trükkösek, mert ott a hónap nem elsejétől az utolsó napig tart, hanem hol ekkor kezdődik, hol akkor, hol ekkor végződik, hol akkor, és ha pl. nem érkezik elegendő összegű ésvagy számú jóváírás ezek miatt, máris rádvernek egy akár tízezres nagyságrendű büntit. Ezen kívül bármilyen másik (nem jóljáró!) cserével lenne csomagváltási díj, általában rögtön jönne a kártyadíj plusz még amit ki bírnak találni. Na nem.

Ezért lett nálunk a BÁZIS, ami fos, de legalább kiszámíthatóan fos. 

Persze azért megkérdezném (újra), hogy ugyan miért köteleznek számlavezetésre a hitel miatt, de hát ebben az országban mindent lehet.

Szerintem az OTP-nél találsz jobbat, most (talán) még mindig dobálják a bankok a tízezreket számlanyitásért, pár hónap alatt ki tudod találni, melyik legyen a végleges. Most pl. én a K&H felé hajlok, ha tényleg nem lesz számlavezetési díj, de az OTP az utolsók egyike lenne.

Előzmény: Jenne60 (141)