hello40 Creative Commons License 2024.04.13 0 0 33399

Teljesen megértelek, és szívből kívánom Neked, hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe, hogy ne tudj odaülni a gépedhez!

 

Az eredeti tabletemet - akkor egy kedvező akciós áron - 2017-ben vettem, főleg az utazásaimhoz, de igazán 2020-ban áldottam ezt a döntésemet, mert a 2 hónap kórház alatt ez volt a köldökzsinórom a külvilág történéseinek követhetőségéhez. Mobiltelefonon a barátaimmal tartottuk a kapcsolatot, de hogy rajtuk kívül másról is tudjak, ahhoz akkor lett igazi kincs számomra a tableten az internet.

És mert betelt a drágám, bebiztosítottam magam ezzel a pótlással. Egyébként bármikor jó szolgálatot tesz. Van olyan, hogy már fekszem este, akkor jut eszembe, hogy valami infót még meg kell néznem másnap reggelre vonatkozóan - csak nyúlok Tercsiért (nálam minden ilyen tárgynak van neve. A telcsi-ből lett ő Tercsi! :-)) ), és seperc alatt megnézem rajta, amire szükségem van. Nem dohányzom, nem iszom, ennyi luxust megengedek magamnak. Pláne, hogy itthon WI-FI-vel működik, azaz plusz pénzbe csak akkor kerül a használata, ha a feltöltőkártyára kell átkapcsolnom pl. úton vagy ha bárhol másutt vagyok.

(A régi tabletem fehér, ezért Bianka lett a neve. Nagyon közel érzem magamhoz mindegyiket, főleg amiatt, amilyen hasznos, fontos kiegészítői az életemnek.)

 

Előzmény: Csimpolya (33398)