tacsi69 Creative Commons License 2024.04.15 0 0 384

Sziasztok,

 

tegnap a kutyam fűlegeles utan a szokasos hanyassal uritette a szort a gyomrabol (bar en most nem lattam most szort, hanem kis feher 5mm-es csomokat), habos volt igy a szaja, es utana nagyon furcsan kezdett el viselkedni, majd eldolt es rangatozott a hatso labaval, es a fejet tiszta erobol rendszertelenul verte bele a foldbe, borzaszto latvany volt, azt hittem elpusztul, majd 3-4 perc mulva elkezdte csovalni a a farkat, felkelt es mintha semmi sem tortent volna (azota is jol van,jo etvaggyal, de azert kevesebb es egyszerubb etelt adtam neki)..
A szaja habos volt, de szerintem a hanyastol (is).

Tegnap elott buli volt a szomszedban, arra gondoltam valamit atdobtak es attol..

Ez lehet epilepszia? 6 eves mult Biegel + tacsko keverek, es meg sosem volt ilyen neki. Vagy az is lehet a hanyas soran valahogy eltomodott a torka / legcsove?

 

Meg kell varni egy masodik esetet is, vagy irjon fel az orvos epilepsziara gyogyszert es kezdje szedni? (allatorvossal telefonon beszelve azt mondta, hogy epilepsziara tippel, de nem szivesen adnek neki gyogyszert igy elsore, lehet nem is az a baja)

 

Viszont eleg felos volt kutya mindig is, kis menydorgestol is mar nagyon ideges, valamint mindig amikor megsimogatom, asitozik (konkretan mindig) - elkepzelheto hogy ideggyenge eleve.