Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.05.22 0 0 32
"szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy lemezen vannak tölteléxámok... ...szerintem pölö a Bonanza Pogo, a Techno Forever, a vivienne, a 84Live, azok ilyesfélék"
Kedves GroundZero!
Egyreszt igazad van, ezeknek a számoknak nincsen szövegük, (84Live igy kivétel, azonban ott is) kevesebb energiaráfordítással lehetett őket megírni. De nézd meg a B. Pogo III-at (még az I sem rossz), a Vivienne-t, azok szerintem zeneileg elég igényesek. A 84Live (a Monumentumról, gondolom) és a Techno 4ever tényleg eléggé gyorsan összecsapottnak tűntek, de hallgasd meg az utóbbiban a samplingeket, azokat végképp nem csapták össze! Itt konkrétan a végére gondolok, ami aligha lehetett beépített, esetleg effektezett szini hangzás. Bár lehet, tévedek, és akkor már tényleg gagyi a szám.
84Live: bár régen hallgattam, úgy tűnik, nem ugyanaz a hangszerelés, mint az 1984-en volt. Jó, ez ne egy nagy vasziszdasz, meg a botfülem is cserbenhagyhat újra. Akkor is, a koncert élményét felidézni a (sokak szerint) legjobb számukkal... az lett volna a helyes, ha üresen hagyják a helyet?
Mert az az igazi töltelékszám, amit jobb lett volna, ha lehagynak az albumról. Biztos mindenki tudna példákat mondani, de ez a topic nem a "dance-house-rave-trance-fikázda" névre hallgat.
Várom az ellenvéleményeket.
Előzmény: GroundZero (27)