TudatLan Creative Commons License 2024.04.17 -1 0 89682

Nos ... akkor fussunk neki ... szép sorban...

 

:-D  !

 

" ...Azt állítottam, hogy 19e Ft-ért nem lehet jó minőségű 17"-os méretű  gumit adni, normál piaci viszonyok mellett. .( Achilles )

Te elmagyaráztad, hogy de, mert az indonéz szigetek, kaucsukfa...."

 

Az állításoddal , nincs gond. Az, önmagában megáll a saját lábán.

 

Én, inkább azt vitatom, hogy a ,  és a használható ( jelen esetben és értelmezésben) átlagos igényeket kielégítő gumit (egy képzeletbeli ötös skálán nálad a jó a 4+, nálam pedig kettőegésznyoltizedtől négyegészkettőig kábé minden) , mintha összemosnád, vagy legalább is ,a te értelmezésedben nem válik ketté. Nálad a jó , közelebb van a high endhez. Nálam a jó, jelen esetben, a közepes vagy attól kicsit feljebb lévőt is magába foglalja.

 

"... A véleményem sok teszt (AutoBild, Auto Motor und Sport...) olvasása után sem változott, de egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy te autentikusabb forrásokból nyered a tudást..."

 

A véleményeddel 1et értek, annyit hozzáfűzve, hogy érdekes dolog ám , a nagykereskedelem, de ezt nyilván nem  egy nyilvános förumon fogjuk megvitatni.... Lehet?, hogy tudnék , újabb információkkal szolgálni ..., gumi nagyker témában... de nem akarok.

 

https://ibb.co/Ss0HNJn

 

Pont.

 

Előzmény: BmS1 (89678)