Balázs Bálint Facklmann Creative Commons License 2024.04.20 0 0 657

Lesz majd további fejlesztés a pro Liberate-hez?

 

van néhány gondom vele:

 

-WIN 11-en epilepsziás rohamot kiváltó villódzás a taktikai térképen( virtuális géppel meg lett oldva a dolog, csak érdekel, hogy várható-e frissítés)

 

-A morál rendszer néha olyan pocsék, mint az Empire total war-ban(pl.: Az egyik 50-es képzettségű, 80 morállal és teljes létszámű huszár egységemet megfutamította egy megcsócsált határőr csapat, úgy hogy ők nem is voltak harci felállásban.)

 

-A stratégiai csata egy szemét( pl.: egy jól képzett, max. morállal, ellátmánnyal és készenléttel rendelkező 6000 lovassal és 2500 talpassal(hajdúk és palotások) rendelkező seregemet verte szét az ai egy ÖTÖD AKKORA SEREGGEL. + poén hogy az ellenség tábornoka gyengébb volt statisztikailag)

 

-A körülzárás egy VICC, mármint az a része, hogy az ellenség csak úgy, nyugudtan kisétáltathatja az erődben lévő egységeket. S itt nem arról van szó hogy kirohan/kitörést hat vége, hanem konkrétan akármilyen távolra elmehet,s kifoglalhatja a falvakat mögüllem

 

-A  kiéheztetés is furcsa néha(pl.: Egyszerre zártam körül Kassát és Ungvárt. A felderítés az mutatta hogy mind a két erődben ugyanolyan az egységek típusai/létszáma és az ellátmány. Ehhez képest Kassa kb. 3 hónap alatt kapitulált, míg Ungvár az 1 év után is tartotta magát)

 

s mind ezt az 1.70-es ben tapasztaltam!

 

Úgyhogy azt szeretném kérdezni, hogy várható-e további frissítés a játékkal kapcsolatban, mert nekem alapjáraton tetszik, de így néha játszhatatlan( még a legkönnyeb fokozaton is)

 

Előzmény: bulldozerecske (648)