FERENSZ Creative Commons License 2024.04.23 0 0 2694

Minichamps Toyota Hilux:

 

 


Korábban eme példánnyal is találkoztam már a KMO börzén is, de nem vágytam rá különösebben.
Már csak azért sem, mert magas árakon láttam eleinte, és később noha találtam jó árban az eBayen is egy eladótól, ott nem nagyon voltak mások amiket még vettem volna mellette, így hiába lett volna jó áron, drága lett volna a kicsike.
Most viszont a Legenda börzén kiszúrtam, még a ráírt ár is mondhatni reális volt, de szinte nem is érdeklődtem rá csak néztem és kaptam is rá kedvezményt.
Így már nem volt kérdés hogy velem jön és olyan áron tudtam megszerezni, mintha eBayről vettem volna meg valakitől szintén olyan remek áron.
Csak így annyiból volt más, hogy "csak annyit" fizettem érte, nem jött még rá szállítás, se külföldről, se itthon országon belül.
Azért az nem mindennapi hogy egy igényes gyártótól, egy remek pickup példányt sikerül beszerezni remek áron.
Az eladónak volt még egy példánya, igazából azt szúrtam ki eleinte rajta az árral, megnéztem azt is, de erre esett a választásom :D


Szép lámpákat kapott elől, pici irányjelzős kialakítással a szélen, alul két ködlámpa berakás, kapott egy Hilux típusfeliratos rendszám matricát, és szép a kis osztott műanyag kialakításos hűtőmaszk is, középen a kis króm Toyota emblémával.


Hátul szépen kialakított lámpákat kapott ahogyan kell.
Bal oldalon piros-sárga-piros, jobb oldalon pedig ugyanúgy, csak a sárga rész alatt tolatós kialakítással.
Viszont az aljukon lévő kis sárga rész nem tudom mi akar lenni, ez vagy egy kis hiba és így sikerült, vagy nem tudom.
Ahogy nézem ott nyilván a prizmás rész kellene legyen, de az nem lehetne sárga.
Viszont volt belőle olyan is, ahol mindkét lámpában volt alul tolatós rész.


Lévén hogy Minichamps-ről van szó, oldalt króm kilincs berakások vannak és hátul a platóajtón is, mely csalóka, mivel külön elem és ezáltal azt a téves érzetet kelti hogy lenyitható, de ilyesmire sajnos nincs lehetőség, csupán külön legyártott elem.
Megkapta szépen a Toyota és a Hilux feliratokat is, sőt a króm kilincs fölé még egy féklámpa csíkot is ahogyan kell.


A börze után Emberemmel tartottam a belvárosba - lévén nem volt más dolgom - ahol beugrott egy helyre pár percre, közben egy bringást majdnem elb.szott egy autós, majd pedig miután visszaértünk az Örsre Emberem lakhelyéhez, még egy gyors átalakított modell átadás - közben megvillantva Vajna módra forgatási elképzeléseimet :D - majd pár modell gyors feladása foxpostban és utána egy közös kajálás.
Tartalmas nap volt :D