Jokki Creative Commons License 2024.04.23 0 0 129033

Tipikus és szokásos hírhamisítás, amit az index megint elkövetett.

 

Először is Dusnoki a szülők gyermeke teljesen egészséges volt és boldog. Nem volt semmiféle vitaminhiánya, ez is mese habbal. Másodszor, a gyermeket nem kiemelték, hanem elcsalták otthonról a szülőket, majd a nagyszülők karjából kitépték a gyereket, ami teljességgel törvényellenes!!!!! Ez nem hatósági kiemelés volt hanem gyermekrablás bűncselekménye akkor is ha egyenruhások csinálták!!!

 

Az anyakönyvi hivatalnak a törvény szerint, ha tudomása van a szülők nevéről illetve a szülők által gyermeknek adományozott névről (pontosan így történt), akkor KÖTELESEK anyakönyvezni az ismert névvel! Semmiképpen nem számít bűncselekménynek, se kiskorú veszélyeztetésének, ha nem működnek együtt a szülők az anyakönyvi hivatallal. Tehát az, hogy hamis névvel anyakönyvezték bűncselekmény!

 

Az oltásokról: 36 kö9telező gyermekoltás van Magyarországon ami példátlan az egész világon. A kötelező gyermekoltások közül legalább 3-ról már bizonyított, hogy mérgező és több kárt okoz mint hasznot. De a többi 33 közt is van bőven olyan, amit soha be nem vizsgáltak, soha semmilyen kísérleti kipróbálása nem volt, és egyáltalán egyik oltásról se hajlandók a hatóságok semmilyen tájékoztatást adni, például a mellékhatások tekintetében!

Az egész gyermekoltás Magyarországon egy horrorsztori.

 

Ennek fényében az index eme cikke azonos kategóriába esik azokkal a rémhírekkel miszerint az oltások akadályozzák a szívbetegséget, és a hogy sportolók hirtelen halálának 700%-os emelkedése, nem is az oltás miatt van, hanem azért mert túl sok zsíros ételt esznek....

 

A szokásos index színvonal.

 

Az ügyészről meg annyit... az ilyent tényleg fel kéne akasztani P.-knek igaza van.

Előzmény: graphite30 (129029)