Patreides Creative Commons License 2024.04.26 -1 0 14732

Áramszolgáltatással a Digi nyilván nem foglalkozik, azon nem tud segíteni.

Viszont az, hogy pl. a Spektrumon időnként percekre elmegy a hang, aztán visszajön aztán fél percre megint elmegy, és így tovább, az már valóban Digi kompetencia.

A Digi Online-ról meg ne is beszéljek, ott sokszor van úgy, hogy egy csatornára nem lehet felcsatlakozni két-három napig, aztán, csodák csodája, hirtelen megjavul.

(Egyszer, amikor más ügyben beszéltem telefonon a digis ügyfélszolgálattal, mondtam ezt is, hogy éppen ez meg ez a csatorna ilyen, erre mondták, hogy biztos túl sokan akarnak rá csatlakozni. Montam, hogy biztos benne? Mire átkapcsolt egy technikushoz, ilyesmihez, aki megnézte, majd megkérdezte, hogy most már jó? És jó volt. Vagyis két napig náluk volt a gebasz, de a kutya se foglalkozott vele. És ilyen hetente előfordul. Vagy a volt FEM3-a, most TV2Klub vagy mi a fene, nem lehet felcsatlakozni, vagy a Discovery megy teljesen hang nélkül napokig a DigiOnline-on, de folyton ki a fene akar odatelefonálni, hogy hé, emberek, figyeljetek már oda, végezzétek már a kib***ott munkátokat!

(De itt legalább az árammal nincs baj... egyelőre. Mert ha az oroszok tovább pusztítják az ukrán erőműveket, egész Európában jöhetnek az időnkénti áramszünetek.)

Nem tudom, most a Vodafone vagy a Telekom tévés szolgáltatása milyen, de az áruk még mindig valamivel a Digi árai felett lehet. De ha tovább emel a Digi, opció lehet újra a másik kettő közül valamelyik.

Előzmény: TLBY (14731)