Kőkapu1 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 855

Trixi nem a szülésre akarta magával vinni a levelet, hanem le akart lépni Orsitól, hogy megkeresi Raját, és búcsúzóul tette Orsi táskájába a levelet. De akkor megjött Orsi, neki meg hirtelen elfolyt a magzatvize, ezért mentek a kórházba. A kórház viszont jó kérdés, hogy hol is volt, vagy ők hol voltak???

 

Végül is ebből a szempontból elégedett vagyok a lezárással. Raja azért ha simán megússza a dolgokat, akkor - ha nem is az előző szinten - de továbbra is lettek volna piszkos ügyei. Most viszont még azt is megértette, hogy a lányával nem bújkálhat, és inkább vállalta a lebukást, és hogy ül pár évet, de így a lánya családban nevelkedik, és pár év múlva már ő is nevelheti. És végre Edit is babázhat. :)

Trixit sajnálom (elismerésem Ramónának, tényleg nagyon jó volt végig). Mondjuk a halála, háááát... Persze nem kaptunk konkrét okot, de azért manapság már nem igazán halnak bele a szülésbe, és nem úgy tűnt, mintha közben komplikáció lépett volna fel. Akkor mibe? Persze nem értek hozzá, én csak szültem kétszer, de nem vagyok egészségügyis. 

 

 

Kicsit olyan lett ez nekem, mint a Trónok Harca utolsó két évada (ami az elmúlt évek legnagyobb csalódása volt): hát, végül is, úgy vagy úgy, de vége. Kaptunk lezárást is... 

 

Brigit és Bazsit kár volt belerakni. Tök gáz. Még a legvége alapján Zita és Jack között is több kémia van... 

 

 

Azt hiszem, egy ideig most megint nem nézek magyar sorozatot (és csak az elkapkodott utolsó 15 rész tehet róla). 

Előzmény: janderka (854)