Tibbe Creative Commons License 2024.04.27 0 0 37513

 Szerintem, ha hozzászoknék, én is aludnék este 9-10-kor, akkor reggel 5-6-kor már télen-nyáron  fenn lennék, de nem biztos. :) .

Biztosan tudod, hogy van több típus, erre kerestem egy cikket.

 

https://www.egeszsegkalauz.hu/eletmod/egeszseg-es-szepseg/koran-kelo-keson-fekvo-alvas-hatasa/3nyg6yd  

 

Ha valami feladat kora reggel van, akkor felkelek hajnalban, viszont akkor sem tudok előtte este korán elaludni. Próbáltam.

Legjobb példák voltak erre hetente a kiállítások. Volt, hogy gondoltam, nincs túl messze a helyszín, ahova mennem kell, elindulok inkább hajnalban, nem foglalok szállást.

 

Ez nem jött be.

Ki kellett állnom valamelyik  benzinkútnál egy kicsit aludni.

Ugyanis nagyon félek a karamboltól, jogosan.

 

Így nagyon sok helyszínre foglaltam kutyával szállást, már nagy gyakorlatom volt benne. Az utóbbi években nem járok, így ebből a gyakorlatból kiestem. Mindig annyit és akkor alszom, amennyi jólesik, ritkán van olyan program, ami miatt időzíteni kell a felkelést.  De késni nem szeretek.

 

Nappal sajnos nem tudok aludni, nagyon ritkán, most már évente 2-3× előfordul..:)       

 

Dugóban ülés:

-nem tudom elképzelni, hogy az emberek miért nem tudják koordinálni, hogy a nagy dugót elkerüljék?

Pismány alján lakom, erre özönlenek munkába/ból az autók (sok már dömper méret, hogy fel tudjanak kapaszkodni hóba-sárba a hegyre). Reggel, mikor iszom a konyhában a kávém, kilátok az  itteni forgalomra, időnként folyamatosan röhögnöm kell, amilyen cirkusszal jutnak be a 11-esre. Egyszerre mindenki..  ez a debilisség megér egy misét. Miért nem osszák be, hogy ne egyszerre 7-kor, hanem sávosan induljanak. De ezt nem értik meg, pedig általában mindenki, vagyis szinte mindenki "valaki", feltételezné az ember, hogy a 11-es sem dugulna be minden munkaidő kezdetekor és végekor, ha sávos időrendbe indulnának.

 

Bográcsban főzi apukád a halászlét?

 

Előzmény: nyman (37512)