Jokki Creative Commons License 2024.04.27 0 4 129056

Magyarországi Kormány kártérítést? A gondolat is vicces. Ezek senkinek se adnak kártérítést csak felvesznek, minden 4.-5. évben. Hogy mire vesznek fel? Lehet tippelgetni, kik kapnak már 35 éve minden 4-5 évben kártérítést.

Amúgy meg el se ismerik, hogy lenne a kártérítésnek alapja. Szerencsétlen lenyomorodott kerekesszékes oltásáldozatok is csak annyit kapnak szóban, hogy ha perelik az államot, elveszik a rokkantságijukat is, mivel önként oltattak, arra meg nem jár rokkantsági, ha önként vesznek részt emberkísérletben... több ilyen szerencsétlentől is hallottam már ezt. Aztán megy Rusnyai elvtárs a TV-be és kijelenti nincs egyetlen oltás károsult se.

 

De ugyanez van seviza csalás ügyben is, évek óta bayerzsóti elvtárs hergeli a fitymadsesz szavazókat a TV-ben és előadásokon, hogy orbának megmentette őket, és még most is pofátlanul követelőznek.... simán belefér neki még a k*rva *nyázűs is, az összes seviza csalás áldozatra értve..... bezzeg a saját anyja, aki milliárdokat keresett a VIP deviza hitellel az rendben van...

 

Ennyit erről.

Előzmény: bandolesa (129040)