Tibbe Creative Commons License 2024.04.28 0 0 37515

1,5 óránál közelebbi helyszín még ebben a pici országban is kevés van. :)

A környező országokba menet sokszor a határközelben aludtam, és a 6 órai váltás előtt kicsivel mentem át (nem Eu országba), akkor a váltás miatt nem nagyon maceráltak, hanem, küldtek át gyorsan. Hazafelé (ez leginkább Szerbia volt) már rázósabb, mert rengeteg vendégmunkás ment vissza dolgozni, így hiába volt az eusoknak külön sáv a határnál, olyan sokan voltunk az úton, hogy a külön sávig sem lehetett egyhamar eljutni az országútról. De azért utólag mégis jó volt..:)

 

Ma süt a nap, így korán is ébredtem, mindjárt jobb a hangulatom.

 

A halászlé főzéshez mi felfelé keskenyedő rézbográcsot használtunk. Apu még karácsonykor is kinn főzte a halat a háromlábon, de jó is volt. Régen volt. :(

 

A gyerekeket lehet 10 perccel előbb vagy később is letenni a suli vagy óvoda előtt, ha csak 5 perc eltérésekkel indulnának a konvojok, máris nem taposnák egymást és az iskola előtt is csak pár percre szabad megállni, nem egymás hegyén-hátán parkolnának és szidnák egymás anyját.

De hát ilyenek az emberek.

Utána köznépi közlekedés szidás van a neten, míg mindenki meg nem nyugszik, aztán minden folytatódik a legközelebbi alkalommal.

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: nyman (37514)