acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.04.28 -1 0 37293

Nostradamus és Pio atya is megjósolta Magyar Péter eljövetelét!

(Kattintás után számtalan előnyös Magyar Péter kép!)

Paranoid Android

 

"A nácikon és a kommunistákon is röhögött minden jó érzésű ember, ezt soha ne felejtsük el. De addig még szórakozzuk ki magunkat, amíg valamelyik kommunista seggfejet valamelyik agyatlan birodalom a nyakunkra nem ülteti újfent. A címben szerepl két személytől elnézést kérek, hogy a harmadikkal egy mondatban kénytelenek szerepelni, de a rajongók tényleg agyon lájkolnak ilyen tartalmú kommenteket."

 

"Horn Gábor jellem nélküli intellektuális részképességei lehetővé teszik, hogy az igazsághoz hozzáférjen, de azt már nem, hogy felfogja annak következményeit, illetve azt a ténykörülményt, hogy az ilyen igazságokat az ő bűnbandájában is titkolni szoktak annak idején."

 

"Az Orbán iránti gyűlöletbe belepistult szavazóik pedig egy negatív istent fabrikáltak maguknak Orbánból és fő vallási tételükké a tagadást tették. A hagyományos ellenzéki pártok viszont már nem képesek elég átélten, látványosan, kellő mennyiségű ektoplazma kibocsátásával egyidejűleg olyan rituálék bemutatására, amelyeken a tömeg az Orbán iránti gyűlöletében kielégítően egyesülhetne önmagával és a vezetőivel."

 

Elolvasásra ajánlott.

 

 

                Magyar Péter a férfivel, aki tíz éve róla álmodik. (Nagy Ervin saját közlése)