kraptrovics Creative Commons License 2024.04.28 -2 7 18113

Ezzel csak azt mondod, nincs megoldás, mert "a politikusok lopnak", maradjon a basi.

De nincs igazad egyébként, mert ez nem így működik.

 

Ha valaki minden korlátot lebont, és semmiféle esélye nincsen, hogy leváltják a francba, akkor gátlás sincsen maxiüzemmódban szétrabolni az országot. Mostmár gyak. ez folyik, a közintézményeket, a küzműveket, lassan magát az államot adják magánkézbe.

 

Nem simán az állami pénzből lopkodnak, hanem maga az állam ők lesznek, mint valami zaibachu, a mészáros&mészáros hűséges alattvalója, kis bevételi forrása, önkéntes rabszolgája leszel, születéstől a halálodig. 

 

Én nem simán a saját sikeremnek, de komplett, a magyar nép(!) sikerének érezném, ha egy olyan történne, innen felállna, és azt mondaná, ne tovább, ha jobb nem is lesz, valami demokrácia azér' legyen már, ha a többségnek nem tetszik, ne lehessen itt lejtős pályával, meg okosba trükkel tejhatalomba rendeleti kormányozni és kész.

 

Hogy utána cseberből vederbe, vagy mi van, az megint egy más kérdés, de szerintem, ha aki hatalomra jut, azt látja, a basiéknak sem sikerült kimaxolni itt a kisded uralkodásukat, akkor valamennyire esetleg inkább visszafogja magát.

 

Hogy Magyar egy ex neres, nekem semmi ellenérzést nem ad, egyrészt belülről ismeri a rendszert, tehát tűz ellen tudja milyen tűzzel kell menni, másrészt nem volt ő ott milliárdos főlopó nerlovag és nagy lopások értemi szerzője, leesett neki ez-az a mocskos rendszer utolsó koncaként, de egy 22. beosztott nercsicska volt és semmi több.

 

Kár nagy óbégatást előadni, hogy elfogadta meg elvtelen, az óbégatók közül 100ból 99en bizony ígytennének, zsíros állások, jó zseton havonta, persze, jöhet.

 

Nomeg nem falusi éretségizetlen gázszerelőként, hanem nyelveket beszélő nemzetközi jogászként "kapta" a milliókat, állítólag a "semmire", de én azért ezt is árnyaltabban látom.

 

Bár minden  politikus csak ennyire lenne sáros ,hogy jujj, elfogadott pozíciókat, aláírt felsőbb baszatásra(!) valami lopós akármiket!!

Egyszerű nem ner-kegyelt kisemberek százezrei(!) tesznek így,..simán. Napi szinten.

 

Gondolod amikor van egy túlárazott falusi iskolai beszerzés, egy tábla, egy teremfelújítás, egy akármi, táboroztatás, amit természetesen "megnyer" a központilag kijelölt  X ner lopókft, nem vesz részt ott a folyamatban több száz ember?   Dehogynem.

 

Ez mindennapos, senki nem fog itt ágállni némi közbeszerzési csalás miatt, mert végül őt rugják ki, meg visszavetítik rá, na, tessék, akkor eddig mindig csalás volt? Igeeeen? ÉS nem szóltál? NEm tettél feljelentést?!?! Hát akkor te is benne vagy, bűnpártoltál ezzel, ez börtön lesz!  

 

Ki van ám ez találva, hogy mindenki kussoljon. MP az első ember, aki nem kussolt a végtelenségig, kockáztatva mindent, még akár a puszta életét is.

 

 

 

Előzmény: nscatto1 (18111)