Dr.W.Gy. Creative Commons License 2024.04.30 0 0 758809

Ez az MTK meccs kb az volt, amire számítani lehetett. Örülök, hogy ismeretlen arcok is előkerültek és a C-csapat is nyert. Noha a meccs inkább tűnt döntetlen szagúnak, de az eredmény lényegtelen.

Lisztes jó volt, talán tavasszal először produktumban és hozzáállásban is. Egy szép gólpassz és egy szerencsés gól, meg alázatos hozzállás. Láthatóan visszavett az arcból meg a kapkodásból, ami jó jel a jövőjére nézve. A bundesliga kiképzőtábor vagy a legjobbat hozza ki belőle, vagy a legrosszabbat - majd elválik, szurkolunk neki.

 

Aaneba egy kicsit szar volt, korábban sokkal megbízhatóbban tette a dolgát sallangmentesen, érdemes kideríteni, hogy lehet-e rá számítani (legalább egy B csapatban). Katona is jó volt, Dibusz, Maiga, Szevikjan is. A többiek olyan kis langyos közepes tempóban nyomták. 

Én több időt is adnék ezeknek a Pászka-Halmai-Tóth-Oliviera-Kehinde fickóknak, lássuk mit tudnak, mert 15 perc alatt nem derül ki. Kezdőbe velük! Maiga is had pihenjen.

Ja, meg remélem a kapusrotálás úgy fog menni, hogy Varga védhet a kupadöntőben, ha már odáig eljutott és ő védett (Dibusz meg a UTE ellen a végén). Egyébként akár az egyik bajnokin Szécsi is kezdhetne addig.