nyman Creative Commons License 2024.05.01 0 0 37524

Mondjuk az ügyvezetőnek lehet, hogy NEM kellett volna egy trollface-t az egyik posztja alá nyomni :)

 

Mással is kötözködök. :) Ez van akinek nem tetszik. 

 

"Még jó, hogy a saját autód levizsgáztattad, jó volt az időzítés."

Éppen kedden még azon hezitáltam, hogy oldom meg munka mellett, hogy érte tudjak menni az autóért. Mivel már a kedd délutánom teljesen szabad volt, a probléma megoldódott. :)  Ezen csak Pest megyei matrica van. Békéscsabára át kell mennem az M44-en Bács-Kiskunon, Csongrádon és Békés megyén is. Az egy huszas. Az éves matrica meg 58. Más felé évente csak 1x, 2x járok. Azon hezitálok, hogy vegyek pluszba még három megyeit, vegyem meg az éveset. A havikat most még NEM éri meg, mert az ügye 10 és még nyolc hónap van. Igaz azt nem kell folyamatában venni, akár 1-2 hét is kimaradhat, de akkor is a tervezett intenzitással 5-6 kell majd belőle év végéig.  De lehet inkább az éves országosra hajlok, mert a nyarat a gyerekkel tervezem és akkor ha kitalálunk valami programot az ország másik felén, akkor,  NEM kell sakkozni. Persze ha az új helyen is adnak cégautót, akkor NEM kell. De az még min 3-4 hónap.

 

Ma pihenés, meg fűkaszálás volt soron. Az utcán és az udvar egyik részén már másodjára vágtam, az rendben volt, de volt egy szakasz, ahol két hete elmaradt, ott már nagyon megnőtt. Ezt sima felületen sem vitte volna már fűnyíró.

 

Holnapra már egész hosszú listám van. Színező vakolatot kikevertetem, kell faanyag, kőzetgyapot. 2,5 év után felhívom már a körzeti orvost, hogy átjelentkezzek, a gyerekek iskolájába is van egy feladat, amit meg akarok csinálni stb. 

Neki kezdek az emeleti feladatoknak is. Most pár napra el leszek biztosan.

Előzmény: Tibbe (37522)