btipus Creative Commons License 2024.05.02 0 0 188461

Ez katyvasz, egyfelől ahogy írtam nincs az élmezőny közelében egy gp23-s motor sem MMarquez kivételével, ..lehet cáfolni, ennek hiányában mi az alapja a kijelentésednek hogy van olyan jó, sőt jobb mint a gp24?

A Gas-Gas egy idei fejlesztésű KTM, és fejlődni is fog. Ettől függetlenül Acosta szereplése nagyon jó, akár előrébb is lehetne ha az elmúlt versenyhétévége is besikerül.

MMarquez meg ha van esélye akkor mennyi fog a győzelemért, ...aki versenyző az ne is tegyen másként, nem értem mit is szeretnél a 4. versenyhétvégén a 21-ből..

Rossi meg már a múlt nekem nincs kedvem foglalkozni vele, szerintem(!) rossz gondolatmenet a saját érzelmeit belekeverni Bagnaia versenyzésébe, ez már nem az ő asztala. Bármit is képzelt vagy gondolt 2015-ről, benne volt vastagon ő kezdte a médiaüzengetést, és azt a balhét is ő okozta amiért aztán hátrasorolták...megvárta Marquez-t, látszott hogy eszébe sincs a saját versenyét futni, hanem meg akarta leckéztetni a másikat...bárki más fekete zászlót kapott volna. Aztán az egészet rákente Marquez-re mert hogy amaz nem nyerte meg neki a bjanokságot azzal hogy megy azt megveri Lorenzo-t.

Ebből nem tud kilépni, ő dolga nekem8, de Bagnaia nem egy eszköz, nem része ennek az egésznek....ha MMarquez-nek áll le keménykedni, akkor hasonlóképpen megszívja mint Rossi, és valaki más fogja behúzni a bajnokságot ahogy Rossi esetében.

 

Előzmény: fitosi (188460)