nyman Creative Commons License 2024.05.03 0 0 37526

"Azt mondtad nemrégen, hogy mindenhonnan törölted magad a közösségi oldalakról, hol tudtál trollkodni az ügyvezetőnek? :)"

NEM töröltem magam, csak pl. a telefonon töröltem a Facebook alkalmazást. De a linkedin-et használom.

 

"A pályamatricát vedd meg, ilyen kis tételekből én nem csinálnék ügyet, mert ez már szarrágás."

Összegszerűség szempontból az, de ez nekem egy izgalmas feladat megtalálni az optimális megoldást :)

 

"Már neki is fogsz a házfelújításoknak? Azért csak nem egyedül akarod csinálni, hanem mesteremberrel karöltve. A mára betervezett anyagbeszerzés megtörtént?"

 

NEM sok van már hátra. A vakolatot tegnap megrendeltem, ma délután megyek érte. Jövő héten kedden jön a szaki és a segéd. Kértem, hogy egy napot ádozzon rám. Alapozással kezdődik, megbeszéljük és azt pl. én is tudom csinálni, csak mondja el, mire kell figyelni. A másik ilyen, a kerítés lábazata vöröses kövekből kirakott. A szembe szomszéd mondtak, hogy 2-3 ember hetekig dolgozott ezen. Na most a fagyok miatt pár helyen már kövek kiestek a fagy miatt. Ezt sem kell gyönyörűen visszarakni. Itt megbeszéljük mit vegyek, megmutat párat, hogy takarítsam ki és hogy keverjem a cuccot, utána nekiálok.

 

Az emeleti fafödémen van még bontási feladat. Ide is hiányzik még anyag. Ide meg május végén jön haza a cimborám, eljön pár napra és nekiugrunk.

 

A klímaszereléshez, gépészethez, ács, bádogos munkákhoz hívok szakit.

 

Ami meg az előző hozzászolásodat illeti, most éppen nincs itthon sör. A másik házban van pár doboz. Azok közé tartozom, aki amikor "elveszti" a munkáját, az első az, hogy lemond az alkoholról és nem az elsők között van, ami után nyúl. :) Egy üveg bor árválkodik, de az is csak arra az esetre, amikor olyan a hangultom. A másik helyen van több üveg bor is, meg tömény is. Az utóbbit magamtól NEM iszom, szerintem van olyan pálinka, amit öt évnál régebben kaptam és még mindig félig van az üveg. Tavaly nyáron a születésnaponra kapott Wiskey-s üveg is kb. a felénél jár, amikor valami utcai rendezvény van, akkor szoktam kivinni. De ott sincsenek alkeszok, max pár 2 centes fogy el. Vagy előveszem, ha jönnek vendégek.

Kivétel szokott lenni, a Rum. Amikor kapok a születésnapomra barbadosi-t (mert tudják, hogy azt megiszom), arra azért rájárok egy kis nosztalgiával, mint valami alkesz és 2-3 hét alatt elfogy. Volt már hogy egy hét alatt. Vagy a másik ilyen a kávés unicum. Egyszer valahol megkostoltam. Utána vettem egy üveggel. Hát az napok alatt elfogyott. Utána már NEM vettem. :)

 

 

 

Előzmény: Tibbe (37525)