Mutual Friend Creative Commons License 2024.05.03 -3 0 144647

Azert szerintem itt elvi tévedések vannak nem mondom hogy nem kevés, de van.

 

szerinted mekkora es mire hasznalható az a felszabaduló 900 mhz-es sáv ha kikapcsolja valaki a 2g szolgáltatást?

2* 25 mhz ami nem egybefuggő és mindamellett ott van melette a 800 mhz-es és a 700 mhz-es elnyert sáv is.

 

Nem látom azt a törekvés hogy bárkiis megszabaduljon a 2g közel 100% lefedetségű alaphálózatátol.

A core-ban valsz van specifikus vas ami kidobható lenne de állomás szinten semmit nem jelent hogy be van kapcsolva vagy nincs.

Van olyan forgalmi állapot hogy én is kikapcsolom a voltét egy időre.

 

Én itthon egy operátor részéről sem látom azt az iszonyatos törekvést hogy a 2g 3g készülékeketkikergessék a halózatból a fenti okokra hivatkozva. ahogy öregednek ki az emberek öregednek ki a készülékek is. megy a trend előre es a fiatalok, már ugy lépnek be hogy ők nem is annyira beszédre mindinkább médiatartalom fogyasztasra használják a készülékeiket. ha csak figyelsz egy multiban es hallgatod a zajokat minden felülmúl a messenger és társainak a "kolompolása" és nagyban csak az "X" generáció használ beszedcelú szolgáltatast.

 

Ide meg már baromira keves a 3G mint adható szolgáltatas. nyilván a sáv nem veszik el majd hasznaljak másra. akármire.

 

Valahol olvastam, nem, de ugy adom elő, egy mobilhálózatban minden 5. bit a youtube. Ezt a mennyiségű forgalmat komoly tervezés nélkül nem lehet lekisérni. lassan már nem az a korlát hogy milyen "rádión vagy" hanem az hogy "toronyelem" gigás vagy tízgigás optikai kapcsolattal rendelkezzen. Na most akinek tellik erre a világban az erre felé megy akinek nem annyira az teszi fel a fele negyede kapacitású mikrókat és ezen osztoznak az ügyfelek.

 

 

Előzmény: barangolo_11 (144636)