fitosi Creative Commons License 2024.05.03 -1 0 188464

Nagyon jó, hogy mindig akkor mondasz valamit valamiről, amikor éppen egy szaki cáfolja egyből. Épp most nyilatkozott Michele Pirro a Duci tesztversenyzője arról, hogy mindimális a különbség a GP 23-24 között, és hogy a verseny utolsó köreiben ez semmit nem jelentett, mert mindkettő a határpon versenyzett. Te meg pont azzal próbáltad maki magasztalni, hogy hát GP 23... LoL

 

De akkor nézzük, mit is mondott Pirro: Én személyesen eléggé sajnálom azt, hogy mindenki a két motor közti különbségről beszél. De egy dologra szeretnék rámutatni: a két motor között nincs fél másodperc sem, ahogy talán azt sokan hiszik. A jerezi főfutam utolsó öt körében pedig kifejezetten nem jelentett semmilyen különbséget, hogy valaki a GP23-on, más meg a GP24-en ült. Amikor ennyire a határon motorozol, akkor csak a [gázt és a féket kezelő] csuklód, illetve mindenekfelett a tulajdonságaid és a hozzáállásod számítanak. Kész, ehhez nem lehet mit hozzátenni.”

 

Most nagy bajban vagyok, hogy kinek higgyek, neked, vagy Pirronak.:))

 

2015-ről: értem én, hogy itt is ugyanazt szeretnéd elhitetni, mint az F1-ben Hatmiről, hogy Maki nem hibás semmiben sem, meg nem is küzdött úgy a bajnoki esélyes ellen, mintha az életéről lett volna szó, holott a vb címre már korán elszálltak az esélyei. Valójában te próbálsz ebből hitvitát csinálni, holott annyiról van szó, hogy az a versenyző, aki már nem lehetett vb abban az évben, drasztikusan beleszólt a két vb esélyes párharcába. Ennél alávalóbb tettett a sportban nehéz elképzelni.

Előzmény: btipus (188463)