Mutual Friend Creative Commons License 2024.05.03 -1 2 144655

Én tényleg csak beszélgetek erről bár valsz' még csak nem is a villszerfórumban kellene. :)

 

Én azt erzem hogy több a hit nálam is mint nálad is es a döntések alapja nem biztos hogy ugyanaz mint a döntéshozóknál.

 

Csak ugy szemezgetek a gondolataidból mert alapjaiban nncs nagyon eltérés köztünk. Kampány mindeig is volt van lesz a gazdaság minden területén. Ebből arra gondolni hogy ez azert van mert most valamit le akar bárkiis kapcsolni szerintem nem helyes. Arra inkább vevő vagyok hogy ha lejár 1-1 berendezés SW/HW támogatottsága akkor akar-e a tulajdonos másikat korszerűbbet olcsóbbat kisebb fogyasztasút venni vagy nem. Nyilván mérlegeni fogják hogy mi a haszon es mi a kár döntés előtt.

 

Azaz 5-10 Mbit megsugom semmire sem elég manapság.

Nem tudom hogy iparágie de halottam egy kifejezést amivel egyetértek hogy a legnagyobb magyar TV szolgáltat a youtube. No es ehhez még vedd hozzá a kb. 30 streaming szolgáltatót. No és ezek mind unicast jelek. Van olyan hazai mobil operator aki "tv!" szolgáltatást ad adna mobilhálózaton. Az IMS-t most még nem tudod elfelejteni mert 1-1 szolgáltató összes lehetséges fixvoip es mobil előfizetői bene vannak.

 

 

Mindennek a mikrónak is megvan a létjogosultsága de nem véletlen indultak ba a szinergiák vezetékes es vezetén nélküli szolgáltatók özött anno. Brutális fejlődés van/lesz a vezetékes - értsd csak optika - átviteltechnika fronton és ezt nem az 5-10Mbit átlag igény generálja. Száva torony igen! :) Sok ember nem tudja de a mobil távközlés az valójában majdnem "FIX" mert majdnem  csak az utolsó pár km szakasz a mobil már benne. 

 

Mi előre 5-10 évvel előre látjuk a jövőt, 1-1- helyen már teszteljük is. Az nem arról szól hogy csökenne vagy stagnálna majd bármiféle igény ... :) 

Előzmény: barangolo_11 (144653)