Tibbe Creative Commons License 2024.05.03 0 0 37527

Akkor biztos félreértettem.

A linkedin-be bepillantottam pár napja, tán 1-én? ott 30-án posztoltál, de aztán mást nem is néztem meg azóta sem.

Már azért sem nézegetem azt a sok oldalt, mert utána jönnek az e-mailek, hogy vagy valaki be akart lépni, én voltam-e, vagy küld új jelszót kérés nélkül, vagyis számontart az adatbázisuk azokon a helyeken is, ahol 10-15 éve hirtelen felindulásból regisztráltam, de aztán el is felejtkeztem róla, csak meglepődöm, hogy mennyi helyen regisztráltam, de azt sem tudom, minek. :)

 

Sok e-mail címem van, mert még 2005 körül sok weboldalt meg link gyüjteményt csináltam, meg képtárakat is. Na, ezek nagyrészt megszűntek, vagy fizetőssé váltak, a linkes oldalakat meg egyszerűen elsajátította az adott "cég", ma is több helyen megvannak, de sajátjukként kezdték kezelni meg összekeverték saját témájuk oldalaival..

De már akkora kavar van, hogy néha meglepődöm, valamikor kimentettem (képernyőképeztem) 1-1 cikkemet, hogy jééé, ide is, meg oda is írtam, csak az eredeti oldal már régóta nincsen meg.

 

Az e-mailcímek javát meg azért nem törlöm (minden helyhez másik kellett), mert összekapcsoltam őket másik címekkel és oldalakkal, és olyan katyvasz van benne, hogy egyet sem törlök, mert vagy 3-ik 4-ik címről átirányítással érkezik valami, ami meg valamiért fontos. Na, meg szolgáltató váltások miatt is fontos, hogy valahol meglegyen az e-mail.. NA... Erre szokták mondani, hogy "aki érti, érti". :P

 

Hogy mennyit összebeszélek itt, ami nem is érdekes :))

 

Már csak azon gondolkoztam az írásodból, hogy egy kerítésalap kövei hogy tudnak kiesni? Valami gánya munka lehetett.

De egy kis fizikai munka jó lesz, hogy a lerakódott felesleg átalakuljon izommá. :)

 

Benéztem a spájzba a kávés unikum ürügyén, mert csak sima unikumot ittam, s rémlett valami. Ha nagybevásárlást rendelek, szoktam kapni valami ajándékot, doboz sört, üdítőt, pici üveges szeszes italt. emlékeztem egy kicsi lapos-kerek kis üvegre, na, most nézem az kávés unikum! Meg kéne inni, mert látom, mintha párolgott volna, tán nem zár rendesen a kupakja.

Sosem voltam "iszákos", valamiért kb két éve nem iszom meg olyasmit, amiben alkohol van, egyszerűen nem kívánom. Pedig nyáron a "kicsi" hozott Calabriából egy üveg bergamott likőrt, amit aztán valamilyen alkalomkor kinyitottak a lányomék, picit kértem, kb 2 centet, és annak is a felét tudtam meginni. Egyszerűen ez már szégyen.. Igaz kaptam egy kis üveg bergamott lekvárt is, és még azt sem bontottam ki. Lehet, hogy nem normális dolog? Itt van kéznyújtásra a serlegek között és az van ráírva -marmellata extra di bergamotto di reggio calabria-

 

Félek, hogy nem fog úgy ízleni mint a magyar kecskeméti sárgabarack lekvár, és akkor meg kár belém..

 

Ennyi esti mese elég mára, most te jössz! :)

 

Előzmény: nyman (37526)