Mazsola0070 Creative Commons License 2024.05.04 0 4 1201

Az utolsó rész után, azaz a műsor meg nem oldódott rejtélyei:

 

1.) Ténylegesen milyen munkakörben alkalmazták Esztert a Balogh cégbirodalomban?

 

Mint arra Sportsfan már hetekkel ezelőtt felhívta a figyelmet, Eszter LinkedIn oldalán korábban az volt olvasható, hogy 2024. februárja óta értékesítési vezető a Vitapress Kft-nél (ügyvezető igazgatók: Balogh Levente és Farmosi Larisza), aztán a Vitapress Kft. neve eltűnt az oldalról, és csak annyi  olvasható, hogy "Party italok".

 

Így annyi kiderült, hogy ez a pozíció nem vígaszdíj volt Eszternek, viszont az továbbra is kérdés, hogy a műsorban hangoztatott elnöki asszisztensi munkakörből hogyan/miért lett értékesítési vezető, illetve ha eleve erre a posztra kerestek embert, akkor miért jöttek folyamatosan ezzel az elnöki asszisztensséggel?

 

2.) Minek az elnöke Balogh?

 

3.) Hogyan kell ejteni Steiner Ráhel keresztnevét, illetve ha korábban Ráhelnek írta/mondta ő is (még a műsorba való érkezésekor is), ebből miért lett leírva Rachel, illetve kiejtve Récsöl?      

 

4.) Miért javasolta a legvégén Larisza Ráhelrécsölt, amikor korábban mindig inkább Esztert tartotta alkalmasabbnak?

 

5.) Miért tolta ennyire látványosan Dr. Krasznai doktor Ráhelrécsölt?

 

6.) Miért nem került szóba soha az értékelések során negatívumként Ráhelrécsöl stílusa, viselkedése (amitől az egész közösségi szosöll média fel van bojdulva, azaz minden nézőnek feltűnt, kivéve a Zelnökurat és a segítőket)?

 

7.) Ráhelrécsöl miért nem a saját viselkedése és a legvégén lenyomott búcsúzó szövege miatt érzett szekunder szégyenérzetet (mert a nézők igen), miért Eszter beszéde miatt? 

 

8.) Miért juthatott el valójában Ráhelrécsöl a legjobb 2-be? Volt-e szerepe ebben családi hátterének? Tervez vele a jövőre nézve is az RTL? Netán egy RTL sztárt csinálnak belőle?